Новини про зірок
Подобається

Олександра Маршала застукали з 24-річною красунею. Тільки не впадіть, дізнавшись чия вона дочка

01/09/2017     Автор: Яна Романська
Олександра Маршала застукали з 24-річною красунею. Тільки не впадіть, дізнавшись  чия вона дочка

Музикант вважає за краще юних красунь. Але скільки триватимуть його нові відносини — Бог відає, передає Корупція.Стар

Популярне: Схудла і помолоділа!!! Віра Брежнєва приголомшила шанувальників кардинальними змінами

Чим старшим стає співак Олександр Маршал, тим молодші за нього подруги і супутниці. До недавнього часу співак, як кажуть, зустрічався з 28-річною пітерської манекенницею Юлею. Були у нього відносини і солісткою "Блестящих" Надею Ручкою, яка молодша за нього на 23 роки. Тепер же артиста зняли на світському заході з 24-річною панянкою. "Сашуля", — так вона зворушливо величає Маршала, який дівчині в діди годиться.

24-річна Карина НУГАЄВА — дочка бізнесмена середньої руки, випускниця Московського університету туризму, а нині — співробітниця "Радіо Шансон". Співак, познайомився з красунею кілька місяців тому. А тепер катає її на білосніжному "гелендвагене", за який недавно відвалив сім з гаком мільйонів рублів, возить у світ, так би мовити. Незважаючи на істотну різницю в віці, дівчина тримається з Олександром дуже впевнено.

У музичній тусовці вже роблять ставки — на скільки на цей раз вистачить Маршала. Нагадаємо, що музикант був одружений тричі. З першою дружиною, за словами Маршала, він розлучився через занадто активної її участі у всьому. Від другого шлюбу є дочка Поліна, яка живе в Сполучених Штатах з матір'ю. Третій шлюб співака був з Наталією Василівною. Від нього у Маршала є 20-річний син Артем