Новини про зірок
Подобається

«Він для творчих людей, для залучення натхнення і …» : Макс Барских відверто про те, що приносить йому успіх. Ви будете шоковані

31/08/2017     Автор: Яна Романська
«Він для творчих людей, для залучення натхнення і …» : Макс Барских відверто про те, що приносить йому успіх. Ви будете шоковані

Макс Барських, Олег Винник і Тетяна Литвинова стали гостями нового шоу Маші Єфросиніної «Сюрприз, сюрприз!» І розповіли про головні сюрпризи в своєму житті, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї

«Я люблю більше робити сюрпризи, ніж отримувати. Серед моїх друзів все називають мене неординарною людиною в плані подарунків. Я завжди вибираю найправильніший варіант, уважно ставлюся до того, що говорять мої близькі. Слухаю маленькі побажання або бажання, допущені в розмові, і розумію, який подарунок одного разу подарую. Один з найприємніших подарунків я зробив близького друга — створив спеціальний парфум. Ексклюзивний і індивідуальний. Зв'язався з парфумером, тиждень ходив до нього в лабораторію, змішували різні аромати. Я говорив про всі свої побажання, перенюхати близько 50 різних масел, в результаті прийшли до певного запаху. Він наполягав два тижні, чим більше коштує — тим більше знаходить нових фарб. Також я зробив ексклюзивну обробку для цього аромату — пляшечку з старовинної аптеки, антикварне скло.

А з тих сюрпризів, які робили мені, можу виділити подарунок від прихильниці. Подарунки дарують часто, але мені завжди приємно. Я люблю, коли їх роблять своїми руками. Один з таких від моєї шанувальниці мені дуже сподобався. Я завжди ношу його з собою як талісман — рожевий кварц у вигляді сердечка. Я подивився, що означає цей камінь. Він для творчих людей, для залучення натхнення і любові. Я порахував, що це важливий подарунок, який чудово відчутий і продуманий. Тепер завжди ношу його з собою. Кожен раз, коли сідаю творити — сердечко лежить на столі ».

Барских 1 Барских 2