Новини про зірок
Подобається

Писанка буде проходити «детектор брехні» через те що… Програма «Зважені та щасливі», шокує нововеденнями

31/08/2017     Автор: Яна Романська
Писанка буде проходити «детектор брехні» через те що… Програма «Зважені та щасливі», шокує нововеденнями

Ви вже готові до сьогоднішнього старту нового сезону проекту «Зважені та щасливі», передає Коррупція.Стар

Популярне: Вона неймовірна!!! Сергій Бабкін приголомшив Мережа ніжною фотографією своєї дружини

Сподіваємось що так. По-перше, нагадаємо вам, що на цей раз учасники «зваження» будуть худнути подружніми парами, а по-друге, розповімо про те, що вас сьогодні чекає.

Виявляється, в проекті з'явилася нововведення: детектор брехні. І застосують його в першому ж конкурсі: ведуча нового сезону Аніта Луценко відразу покаже товстунам, що їх чекає боротьба не тільки із зайвою вагою, але і з брехнею.

Детектор брехні до початку випробувань пройдуть абсолютно всі пари. Чи не мине ця доля і Руслану Писанку, яка прийшла на проект з вагою 136 кг.

«Ви спеціально загодовуєтесвого партнера, щоб на нього не звертали увагу інші жінки?» — наприклад, запитає Аніта Луценко учасників під час першого конкурсу.

«Я добре готую, я готую смачно. Я ж не можу приготувати два сирники. Я готую три сковорідки. Звичайно, все з'їдається, тому що складно відмовитися », — відповість на це питання Руслана.

Але учасникам мало буде відповісти на провокаційні питання: спершу вони пройдуть детектор брехні окремо, а потім — стоячи над басейном на платформах, утримуваних натягнутими тросами, відповідатимуть на ті ж питання, тільки вже дивлячись один на одного.