Новини про зірок
Подобається

«Он тоже не дурак…» Мама Потапа розкриває всі карти про заміжжя з Настею Каменських

31/08/2017     Автор: Яна Романська
«Он тоже не дурак…» Мама Потапа розкриває всі карти про заміжжя з Настею Каменських

Учасники дуету «Потап і Настя» Олексій Потапенко і Настя Каменських — одна з найміцніших музичних пар українського шоу-бізнесу. Тому не дивно, що в ЗМІ раз у раз спливають чутки про їхній роман, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї

Розмови про роман учасників дуету «Потап і Настя» Олексія Потапенка та Насті Каменських не вщухають досі. Зірок бачать разом у супермаркетах, так і на гастролях вони поводяться як пара.

Довгий час артисти намагалися не звертати уваги на подібні розмови, але постійний інтерес публіки до їхнього особистого життя все-таки змусив пару зробити гучну заяву.

Це цікаво: Останні романтики Голлівуду: Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл гуляють по Нью-Йорку
«Від нас з Настею чекають якихось гучних заяв. Але ми не виправдовуємо чиїхось очікувань, завжди пропонуємо свій варіант розвитку подій. Чекайте — восени ми вас точно здивуємо »- прокоментував чутки про свою можливу весіллі з Настею Каменських Потап.

Що ж готує пара для своїх шанувальників — поки невідомо. Постараємося стежити за подальшим розвитком цієї історії.

Поки ми знайшли недавнє інтерв'ю мами Потапа Людмили Потапенко, яке вона давала для газети «КП» в Україні ». У ньому вона розкрила секрет відносин сина і Насті Каменських.

«Ось з кого Льоша бере приклад — так це Настя. Жінка, яка знаходиться поруч, теж, напевно, йому не говорила — мовляв, давай, схудни. Вона просто робила свою справу, придбала відмінну форму, про яку мріяла і стала для нього прикладом. Він теж не дурень — зрозумів, не можна інакше і зайнявся собою »- розповідає Людмила Потапенко.