Новини про зірок
Подобається

Гаряча штучка! Світлана Ходченкова приголомшила відвертою фотосесією

31/08/2017     Автор: Яна Романська
Гаряча штучка! Світлана Ходченкова приголомшила відвертою фотосесією

Незважаючи на те, що до початку осіннього сезону залишається всього пару днів, зірки продовжують насолоджуватися відпустками, щоб на рік вперед зарядитися гарним настроєм та енергією.
Серед відпочиваючих виявилася і Світлана Ходченкова. Кінець літа 34-річна актриса вирішила провести на морському узбережжі в компанії своїх кращих подруг, передає Корупція.Стар.

Популярне: Привіз як собачок: Микола Тищенко повіз «вигуляти» молоду дружину, а з ними поїхала ще сексапільна жінка

У своєму Instagram Світлана активно ділитися фотографіями з відпочинку. Правда, при цьому актриса не дуже багатослівна. Знімки вона супроводжує лише хештегом # кращі дні і # вихідні.

Ходченкова стежить за своєю фігурою, тому не соромиться демонструвати ідеальні форми в купальниках. В один із днів відпочинку вона навіть влаштувала відверту фотосесію на яхті.

Виглядає Світлана Ходченкова дійсно вражаюче. В одному зі своїх інтерв'ю актриса зізнавалася, секрет її стрункості полягає в правильному харчуванні.

Світлана вживає тільки варені продукти і повністю відмовилася від круп, мучного, смаженого, солоного, а також намагається якомога рідше дозволяти собі солодке.

Светлана Ходченкова 4(2) Светлана Ходченкова 5(1) Светлана Ходченкова 6