Новини про зірок
Подобається

Відома телеведуча таємно вийшла заміж за брата міністра. Ви будете просто ошелешені

30/08/2017     Автор: Яна Романська
Відома телеведуча таємно вийшла заміж за брата міністра. Ви будете просто ошелешені

Телеведуча, актриса і модель Олена Мусієнко таємно вийшла заміж за брата міністра інфраструктури України. Пара одружилася в Печерському РАГСі і обвінчалася в кафедральному соборі святого Олександра, передає Корупція.Стар.

Популярне: Привіз як собачок: Микола Тищенко повіз «вигуляти» молоду дружину, а з ними поїхала ще сексапільна жінка

В особистому житті Олени Мусієнко відбулися кардинальні зміни. Днями зірка фільму "Тіні незабутіх предків" покинула ряди неодружених.

Обранцем 26-річної української моделі і актриси став брат міністра інфраструктури України Володимира Омеляна — Максим Омелян.

Розпис пари відбулася в Печерському РАГСі, вінчання в кафедральному соборі святого Олександра, а весільну гуляння Алена і Максим влаштували в одному з київських ресторанів.

Наречена вибрала для свого весілля відразу три сукні. На розпису Мусієнко була в вінтажному плаття, яке було пошито ще для її бабусі. Для вінчання дівчина вибрала розкішну сукню з довгим шлейфом і 5-метрової фатою.


На своїх сторінках в Facebook і Instagram дівчина вже встигла поділитися першими фотографіями з урочистості. Також знімки з весілля Олени можна знайти в блогах її друзів.
727b557a910bfcde7ea3de088d620298 af829bc97231920407f544b408f4789f Алена Мусиенко 2 Алена Мусиенко 3