Плітки
Подобається

ШОК!!! Виявляється, Дмитро Шепелєв виховує не рідного сина, насправді він від…

30/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
ШОК!!! Виявляється, Дмитро Шепелєв виховує не рідного сина, насправді він від…

Володимир Копилов знову підняв тему батьківства Дмитра Шепелєва. Адвокати батька Жанни Фріске виступили із заявою, що телеведучий може не бути біологічним батьком маленького Платона. До того, як співачка почала будувати серйозні стосунки з Дмитром, як стверджує сім'я Фріске, вона жила в цивільному шлюбі з іншим чоловіком — бізнесменом, який може цілком виявитися справжнім батьком хлопчика, передає Корупція.Стар

Популярне: Невимовний біль… Від страшної смертельної хвороби помер відомий артист, фанати не можуть витримати втрату

Згідно з розповіддю Володимира, в той час, коли у Жанни тільки починався роман з Шепелєвим, вона металася між ним і колишнім коханим. Більш того, і після прийняття рішення, вона ще якийсь час продовжувала зустрічатися з бізнесменом. На думку адвокатів сім'ї, у них є всі підстави вважати, що артистка могла завагітніти не від Дмитра.

Глава сім'ї Фріске наполягає, що Дмитро був вписаний в свідоцтво про народження Платона зі слів Жанни, так як вона була впевнена в тому, що Шепелєв буде для нього хорошим татом — в той час як бізнесмен відмовлявся обзаводитися потомством.

Родичі Жанни настійно рекомендують добровільно пройти ДНК-експертизу, щоб розвіяти всі сумніви щодо того, ким він доводиться Платону.