Новини про зірок
Подобається

Хоч би щось прикрила! Могилевська у відвертій сукні з вирізом до пупка, показала ВСЕ

30/08/2017     Автор: Яна Романська
Хоч би щось прикрила! Могилевська у відвертій сукні з вирізом до пупка, показала ВСЕ

Зірка шокувала прихильників кардинальними змінами зовнішності! Наталя схудла на 25 кілограм, передає Корупція.Стар.

Популярне: Привіз як песиків: Микола Тищенко повіз «вигуляти» молоду дружину, а з ними поїхала ще сексапільна молодиця

Відома співачка Наталя Могилевська вирішила здивувати шанувальників. Зірка розпочала новий етап як у кар'єрі так і в особистому житті. Наталя схудла на 25 кілограм, змінила зачіску та взяла участь у шоу "Танці з зірками".

Вже у першому ефірі шоу 42-річна артистка підкорила глядачів пристрасним танцем та розкішною фігурою. Також Наталя активно веде свій Інстаграм-аккаунт, у якому час від часу з'являються звабливі фото. Цього разу зірка опублікувала знімок, на якому демонструє довгі ноги та глибоке декольте. Ви повинні це побачити.

Я не могу найти того, кого не знаю, Я открываю двери в небеса, Впускают в мир каких-то птиц из стаи, Что на плечах моих теперь сидят. Мой странный мир вокруг меня кружится — Какая-то земная суета. А я на миг хочу остановиться. Была такой — теперь уже не та. Мой каждый вдох — мгновение из жизни, Мой каждый шаг — живее всех живых. Смотрю на разные эмоции на лицах, И говорю: я вас люблю таких! Ты хочешь — злись, а хочешь — улыбайся, Люби себя, ищи твои следы, Но только без попытки не сдавайся, И на балконе посади цветы. Спасибо любимая @lenchikk_n Ленчик, я плачу, моя родная… #love #mogilevskaya #talantgroup #fun #танціззірками #могилевская #танцысозвездами

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)

Всем сладкой ночи… ?#love #mogilevskaya #talantgroup #fun #могилевская

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)