Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 вересня

30/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 9 вересня

 Овен

Спроба взяти контроль над ситуацією призведе до того, що колектив розділиться на тих, хто «за Вас», і тих, хто «проти». Нехай це Вас не бентежить, займайтеся тим, що вважаєте за потрібне.

 Телець

Дрібні предмети раптом губляться, а потім знаходяться в найнесподіваніших місцях, увійшовши в кімнату і відкривши було рот, Ви забуваєте, що хотіли сказати і т. п. В принципі біда невелика, але постарайтеся все ж не плутати педалі газу і гальма. Це вже серйозно.

 Близнюки

Постійні дрібні проблеми зі здоров'ям, сьогодні турбує одне, завтра інше. Це засмучує. Але жоден з симптомів більш, ніж на добу не затримується. Це обнадіює. І, схоже, можна обійтися без ліків. Це дивує.

 Рак

Партнери дотримуються не всі пункти угоди. Перш ніж влаштовувати розбір польотів, зверніть увагу на те, що Ви самі грішите тим же, і їх поведінка – всього лише реакція.

 Лев

Єдине, але неодмінна умова успіху в бізнесі, так і в любові: не дозволяйте втручатися в них нікому, навіть найближчим друзям, навіть з найкращих спонукань. В обох випадках грають тільки двоє – Ви і Ваш партнер.

Діва

Від Вас залежить дуже багато, і як Ви скажете, так і буде. Але й уся відповідальність також ляже на Вас. Уникайте крайнощів і частіше радьтеся з колегами і близькими.

 Ваги

Можливі хороші прибутки. При сильному особистому гороскопі – з двох джерел відразу. Питання в іншому: про всю чи сумі розповісти дружині (чоловікові)? Швидше за все, це буде нерозумно.

Скорпіон

І весь-то Ви в працях – як бджола… Ви абсолютно впевнені, що Ваше майбутнє на дев'яносто вісім відсотків залежить від Вас і тільки на два – від якихось там зірок, астральних сутностей та іншої езотерики.

 Стрілець

Ви постійно наступаєте на одні і ті ж граблі. Найнеприємніше – наступати на граблі дитячі. Особливо вдома. На деякий час Ви станете об'єктом для жартів.

 Козеріг

Перші кроки на новому терені, і перший млинець аж ніяк не грудкою. Але Ви так стомилися, що по-справжньому порадієте успіху тільки наступного тижня.

 Водолій

Маючи цілком усталену систему цінностей, Ви прекрасно усвідомлюєте, що справжню свободу не можна знайти ні в грошах, ні у владі. А тому спокійно ставтесь і до першого, і до другого. І перше, і друге на Вас за це не в образі.

 Риби

У якійсь із Ваших попередніх робіт виявлена помилка. Помилка непринципова, несуттєва, але Ви визнаєте її для себе ганебною.