Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 вересня

30/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 8 вересня

Овен

Зупиніться і згадайте, що краще – ворог хорошого. Залиште все, як є, і зосередьтеся на досягнення наступної мети.

 Телець

Недруги осоромлені, істина восторжествувала. Та ні-хто не вірить, що Ви не робили для цього жодних особливих заходів. Ясно одне: шила в мішку не сховаєш. До вечора четверга можливі незначні нездужання. Просто лягайте спати раніше.

 Близнюки

Як говорить народна приказка, обіцяти – не значить одружитися, тут і штампик в документі не завжди допомагає. Тому, не сподівайтеся на сто відсотків на чиїсь зобов'язання і не будуйте свою політику тільки на них.

 Рак

Ваш пильне око помітило те, повз чого інші проходили повз. Тепер Ви — мимовільний співучасник подій, які Вас зовсім не стосуються. Таке собі реаліті-шоу.

Лев

Про таких кажуть: «Людина тихо і спокійно йде своїм шляхом і багато досягає». Хоча «тихо і спокійно» – це звичайно не про Вас.

 Діва

Доленосний день. Все, вчинене сьогодні, так чи інакше може вплинути на Вашу подальшу долю, а можливо, і на долю близьких.

Ваги

Охопили Вас минулого тижня романтичні настрої не зникнуть, а навіть навпаки, зростуть і зміцніють. Ви будете просто без розуму від свого партнера, і зовсім неважливо, чи перебуваєте ви в шлюбі, чи ні. Навіть ті, чий подружній стаж виражається майже тризначним числом, відчують нову хвилю закоханості. Настав час зітхати при місяці, робити подарунки і маленькі хороші дурниці.

 Скорпіон

Якщо Ви зважитеся зробити те, чого весь час з різних причин уникали (наприклад, вирвати хворий зуб або поговорити з шефом про збільшення платні), то неодмінно опинитесь на коні. Якщо ні, то наступного сприятливого дня доведеться чекати дуже довго.

 Стрілець

Ви і простір навколо Вас наповнені енергією. Її щільність так висока, що вона здається густий. Було б прикро випустити весь пар у свисток. Дійте і нічого не бійтеся! Трохи підвищений ризик травматизму. Особливо слід поберегти голову, обличчя, очі. Не ігноруйте вказівки техніки безпеки, це дуже корисна наука.

 Козеріг

Якщо Ви мали намір просити у когось допомоги або підтримки, зробіть це сьогодні. Консультуйтеся з фахівцями, розширюйте вузькі місця у своїй освіті, беріть в борг, запрошуйте помічників і т. п. Можливий золотий дощ, навіть з золотим градом. Парасольки обов'язково брати, але тільки, всупереч традиції, їх слід перевертати.

 Водолій

Багато дрібних подій. Ви працюєте на швидкість, кмітливість і точність. Вас чекає багато поїздок на короткі відстані, розмов по телефону, отримання і віддача малих сум грошей, дрібних предметів, пов'язаних з виробничим процесом. Вечорами – втома.

 Риби

Хаос, якісь сторонні люди хочуть, щоб Ви зробили якісь незрозумілі дії. Потім виявиться, що вони звернулися не за адресою. Всі задають один одному і Вам питання, на які ніхто не може відповісти.