Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 10 вересня

30/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 10 вересня

Овен

Сьогодні Овнам варто бути вкрай стриманими у відносинах з партнерами і начальством. Бажано прислухатися до порад досвідчених людей. Кар'єра Овнів надалі буде залежати саме від них.

 Телець

Сьогодні Тельцям запропонують дещо куди з'їздити з якимось дорученням, але попутно видадуть ще кілька. І вийде так, що головне завдання Тельці зроблять буквально за п'ять хвилин, а решту часу витратять на інші.

 Близнюки

Близнюкам пообіцяли надбавку до зарплати, але сказали: "Ти спочатку зроби те і це" і долучили: "А там подивимося". Але, схоже, "там" дивитися ніхто не збирається.

 Рак

 "Треба" візьме верх над "хочеться" (не без допомоги дорогого шефа), Раки зроблять масу корисних речей, але душею будуть дуже далеко від місця подій.

 Лев

 Три гармонійно діючі складові психіки Львів — енергія, любов і помірність роблять їх неймовірно приємним у спілкуванні і успішним в бізнесі і любові. Леви чарівні.

 Діва

Для Дів сьогодні як ніколи вдалі знайомства, особливо романтичні. Сприятливий день в сферах кар'єри. Дівам варто прислухатися до себе і зробити так, як підказує серце.

 Ваги

Сьогодні Ваги прийдуть на допомогу тим, хто ще не погодив, не владнав, не отримав останнє "до" і не все сказав. Присутність Ваг зробить на них такий благотворний вплив, що вони, можливо, зроблять це ще раз, на біс.

 
Скорпіон

Сьогодні Скорпіонів чекає сприятливий день. Життєвий потенціал, особиста чарівність, а також уміння переконувати оточуючих — будуть на висоті. Можливо сьогодні, Скорпіони отримають привабливу пропозицію, однак перш ніж прийняти рішення, чи варто все добре продумати. Ймовірні непорозуміння або розбіжності як з партнерами, так і з близькою людиною. Можливі непередбачені витрати, або клопоти, які стосуються дітей.

Стрілець

Сьогодні для Стрільців буде трохи підвищена ймовірність різних інфекцій. Стрільцям варто бути пильними.

 Козеріг

З якимось дітищем Козерогів приключились проблеми, і вони змушені щось робити для його порятунку і реабілітації, адже воно може принести ще чимало користі.

 Водолій

Як би Водолії не були завалені роботою, їм вдасться успішно її "розвалити", бо вони помітять, що багато чого можна просто не робити.

 Риби

Риби дещо ідеалізують партнера, але ні до яких негативних наслідків це не призведе, бо він, у свою чергу, настільки ж ідеалізує Риб. Залишається одне: намагатися виглядати відповідним чином.