Зірка тижня
Подобається

Стильна і жіночна! Лілія Ребрик відверто про сім’ю і роботу

29/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Стильна і жіночна! Лілія Ребрик відверто про сім’ю і роботу

Українська актриса і телеведуча знялася в ексклюзивній фотосесії для бренду Letter K., передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Головний образ колекцій бренду ділових суконь Letter K — це впевнена в собі жінка, яка любить перемагати, з легкістю виконує поставлені завдання та досягає успіху в усьому. Зовсім недавно частиною історії бренду стала відома телеведуча, актриса і мама — Лілія Ребрик. Вона завжди в тонусі, працює 24/7 і є найкращим прикладом не тільки для шанувальників її творчості, а й для самої рідної і коханої людини — дочки. В ексклюзивному інтерв'ю головна героїня поділилася секретами справжньої дівчини і бізнес-леді, якій вдається бездоганно виглядати, поєднуючи роботу в масштабних проектах і обов'язки турботливої дружини і мами.

Про роботу
«Для мене робочі вихідні вже зовсім не проблема. Для нашої професії це норма. Раніше все навколо так дивувалися, коли в суботу ти їдеш на зйомку. Особливо довго до цього звикали батьки. Я вже 16 років у професії, і ще жодного разу в житті я не сказала: «О Боже, завтра знову на зйомку». Іноді між роботою забуваєш не те що поїсти, а води випити. І я кайфую від такого графіка кожен день. Це щастя — дійсно любити свою роботу. Кожен день поспішати на неї, потім так само сильно поспішати додому. Все тоді знаходить гармонію ».

Про сім'ю
«Сім'я — це найважливіше і прекрасне, що може бути в житті жінки. Але я вважаю, що жінка не повинна повністю присвячувати себе дитині і приділяти весь час тільки йому. Треба бути прикладом, не просто на словах вчити, а показувати і навчати своїми діями і вчинками. Давати можливість трохи поскучати по мамі з татом. І виховувати сильний характер.
 
Під час насичених робочих днів нам з чоловіком допомагає садок, куди Діана почала ходити з трьох років, але наша дитина більшою мірою зростає в атмосфері закулісся. Це наша з чоловіком авантюра — брати її з собою на роботу. На початку тижня просто складаємо графік, і Діана завжди з нами. Малятко зростає дуже комунікабельною. Може з легкістю підказувати визажистам і стилістам, який краще образ мені підібрати ».
 
Про стиль
«У повсякденному житті у мене немає одного стилю. Немає єдиного слова, щоб описати улюблені образи. Дуже люблю лаконічні луки, але також люблю працювати і на контрасті. Одяг віддаю перевагу вибирати з ранку, в залежності від настрою — погоди за вікном, ранкових діалогів і думок в голові. У процесі створення образу я йду від внутрішнього до зовнішнього — це один з театральних прийомів, який також дуже допомагає поза сценою ».

  of4b1bss-1116-527566 ugbwjdmn-1116-527568 y1h4ukd0-1116-527570