Новини про зірок
Подобається

«Оце … запам’ятай!» Мама Потапа вперше прокоментувала стосунки сина з Каменських

29/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Оце … запам’ятай!» Мама Потапа вперше прокоментувала стосунки сина з Каменських

Уже давно в ЗМІ ходили чутки про відносини Потапа і Насті Каменських, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Творчий дует став проводити разом багато часу, вирушаючи удвох на відпочинок і публіка спільні фотографії. Стали навіть говорити про те, що вони незабаром одружаться. Тепер-то можна, адже Ірина Горова для Потапа вже колишня дружина.

Ось і з приводу відносин Потапа і Насті висловилася мама Олексія, Людмила Потапенко, в інтерв'ю виданню "КП в Україні". В першу чергу, Людмила, яка колись була чемпіонкою світу з плавання, сказала, що дуже пишається своїм сином.

А ось з кого Льоша бере приклад — так це Настя. Жінка, яка знаходиться поруч, теж, напевно, йому не говорила — мовляв, давай, схудни. Вона просто робила свою справу, придбала відмінну форму, про яку мріяла і стала для нього прикладом. Він теж не дурень — зрозумів, не можна інакше і зайнявся собою. Настя — його муза у всіх сенсах цього слова. Не тільки творча — але і по життю. Вона чудова людина. Знаєте, я купувала яблучка у старенької бабусі і запитала її: «Такі красиві, а смачні?» — «Оце дитя запам'ятай — Пожалуйста зверху, таке й Всередині». Так ось Настя — така ж: зовні настільки ж красива, як і всередині. Вона цілісна і справедлива дівчина, розумна, справжня жінка. А головне — у неї красива душа.