Новини про зірок
Подобається

Не можу більше! Донька покійної Глаголєвої звернулась до… Ці слова доводять до сліз

29/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Не можу більше! Донька покійної Глаголєвої звернулась до… Ці слова доводять до сліз

Анна Нахапетова емоційно висловилася про публікації в ЗМІ.
Старша донька покійної актриси Віри Глаголєвої Анна Нахапетова у власному фотоблозі опублікувала звернення до нібито близьких друзів мами і ЗМІ, передає Корупція.Інфо.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


Дівчина прокоментувала безперервне обговорення трагедії в її родині. Анну обурили заяви відомих людей, які називають себе близькими друзями Віри Глаголєвої.

442c6118c143ed3fe894f06aab2a14eb

"Я звичайно знаю, що боротися марно, але кожного разу, коли мені на очі потрапляє нова і нова стаття розумію, що не можу мовчати! Отже, відразу хочу запитати актрису Марину Яковлєву, інтерв'ю якої можна прочитати майже у кожному виданні. Ви навіщо це робите, про яку дружбу можна говорити, якщо розповідаєте про те, як зараз страждає мамин брат Борис, якого вже сім місяців немає в живих. Навіщо описувати якісь подробиці хвороби, про які Ви за визначенням не можете знати. Співачка Катя Лель, що цікаво, виявляється увесь вечір стежила за мною на весілля Насті і Саші, тепер же розповідає жахливу історію, як все весілля я проридала відчуваючи швидкий відхід мами. У Вас, Катю, мабуть дуже багата фантазія і уява, продовжуйте краще втілювати її в своїй творчості", — зазначила Нахапетова.

Відразу після новини про смерть популярної актриси Анна Нахапетова попросила журналістів не чіпати їхню сім'ю в такий непростий період.

Проте, у ЗМІ все ще з'являються різного роду спогади колег Віри. Більшість з них Анні не подобаються.

ae94c2b4116573d36b3b82a54131bc54

Глаголєва з донькою Анною Нахапетовою
"І звичайно апофеоз всього, анонімне інтерв'ю з "найближчою подругою", в якому та стверджує, що Вірі було настільки погано, що вона збирала їй валізу і відправила на лікування.. Це звичайно лише мала частина надрукованої ахінеї. Взагалі, за ці дні з'явилася величезна кількість помилкової інформації від нібито "близьких друзів". Знаю, що повинна не звертати увагу, знаю, але не можу. Не можу читати всю цю брехню і бруд. Я декілька днів намагалася знайти телефони редакцій, але марно, тому пишу сюди. Крик душі, якщо хочете.

c7fdd8465dcb06eef08a2f90987e702a

Вам, хто піариться на цьому, хто друкує ці нісенітниці, потім ще і передруковує все це — сором і ганьба!" — закінчила своє звернення дівчина.