Новини про зірок
Подобається

«Досі я не можу спокійно сприймати те, що…» Олена Мозгова відверто про стосунки з легендарним батьком

29/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Досі я не можу спокійно сприймати те, що…» Олена Мозгова відверто про стосунки з легендарним батьком

1 вересня донька культового українського композитора Миколи Мозгового організує концерт на його честь.
Продюсер, волонтер, донька легендарного українського композитора Миколи Мозгового Олена завітала до студії "Сніданку з 1+1", передає Корупція.Інфо.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

Мозгова розповіла про концерт 1 вересня, який відбудеться на честь її знаменитого батька. У день пам'яті Миколи Петровича на сцену палацу "Україна" вийдуть багато українських зірок, сама Олена пообіцяла заспівати. Окрім того глядачі побачать виступ екс-чоловіка Мозгової, співака Олександра Пономарьова.

Олена була дуже близька з батьком і досі не може без сліз про нього згадувати.

"Досі я не можу спокійно сприймати те, що його немає і не можу спокійно сприймати, коли він співає, коли бачу записи з ним", — сказала Мозгова.

30c09b0cf7d08ba93be89f9c1834ab72

Вона також поділилася, у які моменти їй особливо не вистачає батька.

"Коли треба порадитись. Коли приймати якесь складне рішення, яке буває досить спірним. Інколи, коли доводиться йти на якийсь мінімальний компроміс із собою, мені його не вистачає. Він був людиною безкомпромісною і, можливо, десь мені не вистачає сили волі його і сили характеру", — зізналася Мозгова.

cf1a464e5ae2255568a2360030bdca91

Олена розповіла, що вечір пам'яті Миколи Мозгового відбудеться 1 вересня – бо саме у цей день Микола Петрович мав би відсвяткувати 70-річний ювілей. До слова, у цей же день біля Палацу "Україна" відкриють пам'ятник легендарному композитору. Офіційне відкриття відбудеться о 18:00, а концерт розпочнеться о 19:00.