Новини про зірок
Подобається

Андрій Доманський і Андрій Данилевич ділять на двох дітей і сцену

29/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Андрій Доманський і Андрій Данилевич ділять на двох дітей і сцену

Десятого вересня в 18:30 на телеканалі "Інтер" відбудеться прем'єра яскравого дитячого талант-шоу "Крутіше всіх", створеного за форматом популярної американської програми Little Big Shots. Ведучими програми стануть Андрій Доманський та Андрій Данилевич, які вперше розділили одну на двох сцену, гримерку і дітей, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


"Крутіше всіх" — абсолютно новий формат для українського телебачення. Це дитяче талант-шоу, учасниками якого можуть стати юні генії від двох до чотирнадцяти років. Діти, які привернули увагу творців програми, досягли вражаючих результатів у своїх недитячих захоплення, будь то танці, вокал, наукові експерименти, екзотичне мистецтво малювання фарбами по воді або дінозавроведеніе. Це шоу для сімейного перегляду.

Обидва провідні зізналися, що етап притирання і розподілу обов'язків пройшов досить швидко і безболісно.

 "З Андрієм Доманським ми давно знайомі, — розповідає Андрій Данілевіч.- Мене завжди дивувала його здатність говорити без угаву, причому цікаво, смішно і на будь-які теми. Я розумів, що переговорити його неможливо. Так і вийшло. Але ми швидко розділили зони відповідальності : я розмовляю з дітьми і батьками на диванах, а він на сцені робить шоу ".

Саме Андрію Доманському в цьому шоу дістанеться крутіше всіх: йому доведеться кататися на ковзанах, виконувати балетні па, вартувати арфу, працювати вчителем фізкультури і помічником лаборанта під час хімічних дослідів, тримати удар в спарингу з дівчинкою-боксером і вчитися малювати картини на воді.

Андрію Данилевичу теж буде непросто: доведеться шукати спільну мову з малюками і сидячи на дивані, і лежачи під диваном, а також — граючи в динозавриків, маскуючись під конячку, балансуючи на дошці, катаючись на дитячому велосипеді, обговорюючи рожеві туфельки і способи художнього зав'язування шнурків .