Новини про зірок
Подобається

«Ви явно перегнули палицю…»: Полякову розкритикували за еротичні танці. Ви тільки подивіться на неї

28/08/2017     Автор: Яна Романська
«Ви явно перегнули палицю…»: Полякову розкритикували за еротичні танці. Ви тільки подивіться на неї

Перший ефір оновлених «Танців з зірками» на «1 + 1» не обійшовся без гучного скандалу, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце видав!!! Оля Цибульська показала подарунок від чоловіка, ви ще такого точно не бачили

Суперблондинка Оля Полякова після свого виступу на паркеті вступила в гостру суперечку з суддями проекту.

Відразу після оголошення оцінок суддів стало зрозуміло, що головною конкуренткою Олі Полякової на проекті буде не блондинка Камалія, і навіть не «легенда Танців» Наталія Могилевська, а нова суддя шоу, прима-балерина Катерина Кухар.

Танець Олі Полякової в стилі поп-джаз Кухар оцінила в два бали, що стало найнижчою оцінкою за ефір. Таким чином знаменита балерина покарала епатажну співачку за «фривольність».

На думку Катерини Кухар, відверті танці Олі з її партнером по проекту, хореографом Степаном Мисюркіном — це «номер скоріше для домашнього використання».

«Ви явно перегнули палицю», — прокоментувала Кухар виступ Олі Полякової.

«Ой, Катеринка, зі мною звичайно потрібно бути обережніше. Ато можна ж і косою … Я ж жінка з косою … », — жартівливо відповіла на зауваження балерини Суперблондинка.

«Якщо серйозно, то видно, що Катя не була на моїх концертах. Тому що, якби вона була, то зрозуміла, що сьогодні я ще одягнена », — продовжила Полякова.

hqdefault

«Я не дозволю на цьому шоу фривільність», — сказала Катерина Кухар, ставлячи два бали Олі Поляковій. При цьому на такому ж еротичному виступі Наді Дорофєєвої з Женею Котом, які буквально зображували статевий акт на паркеті, прима-балерина не побачила фривільність, очевидно.