Новини про зірок
Подобається

Справжнє янголятко! Марія Порошина показала свою підрослу доньку… Ви тільки погляньте на неї

28/08/2017     Автор: Яна Романська
Справжнє янголятко! Марія Порошина показала свою підрослу доньку… Ви тільки погляньте на неї

Півтора роки тому Марія Порошина в четвертий раз стала мамою, подарувавши своєму чоловікові, акторові Іллі Древнову, дочку, яку щасливі батьки вирішили назвати рідкісним ім'ям — Глафіра, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце видав!!! Оля Цибульська показала подарунок від чоловіка, ви ще такого точно не бачили

Весь цей час Марії вдавалося приховувати від громадськості свою дитину. Актриса рідко розповідала про неї в своїх інтерв'ю, а в соцмережах публікувала знімки тільки зі старшими дочками.

Але днями багатодітна мама все-таки не втрималася і поділилася з журналістами рідкісної фотографією з донькою, на якій також можна розгледіти обличчя малятка.

Мария Порошина 7

Знімок був зроблений у одного придорожніх ресторану, в якому любить обідати Марія, коли повертається з сім'єю до Москви з Щеликово. Компанію акторці на фото становить її подруга Олександра Чичикова зі своєю донькою Катею.

Нагадаємо, Глафіра стала третьою спільною дочкою Марії Порошиной і Іллі Древнова. У пари вже підростають дві дочки — 10-річна Серафима і 5-річна Горпина.

Мария Порошина(1)

Також Марія Порошина виховує 21-річну дочку Поліну, яку вона народила, перебуваючи в цивільному шлюбі з актором Гошею Куценко.

Мария Порошина 2