Новини про зірок
Подобається

«Вона передчувала»: Сестра Фріске опублікувала «пророче» фото сестри, на якому…

25/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Вона передчувала»: Сестра Фріске опублікувала «пророче» фото сестри, на якому…

Будинок на тлі нагадує могильну плиту, а скляне огородження — хрест.

Уже майже 2 роки, як пішла з життя співачка Жанна Фріске. Її сестра, нудьгуючи по близькій людині, поділилася фотографією в своєму Instagram, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Здавалося б, нічого містичного в знімку немає, проте, Наталія Фріске помітила, що на задньому плані вимальовується хрест і подобу могильної плити.

— Завтра буде 1.8 як твоє серце перестало битися … Все ще не розумію того, що тебе немає … Фото 2009 року, твій день народження … Роздрукувала мамі цю фотографію, щоб вона поставила її в рамку, а мама помітила, що на задньому плані хрест і могильна плита …. Майже також, як на цвинтарі зараз, — написала Наталя.

Шанувальники співачки також помітили містику знімка. "Мені теж саме відразу кинулося в очі ще, не читаючи коментарі", "Забути не можна, не любити — неможливо! А про хрест і надгробок — це ніби знак … Але хто міг знати, що таке горе з нею може статися" .

Інші закликали залишатися розсудливими: "Перше, на що звертаєш увагу на фото — це краса Жанни, решта — забобони! Вона назавжди з нами!"

Колишня солістка групи "Блестящие" захворіла на рак в 2013-му році. Її лікували в Росії, Америці, і Німеччини. У 2015-му році вона померла. У співачки залишився син Платон, якого зараз ростить його батько, телеведучий Дмитро Шепелєв. В кінці грудня 2016 роки батьки Жанни поставили на її могилі пам'ятник у повний зріст.