Тренди
Подобається

Модні осінні палантини: як вибрати і з чим носити

25/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Модні осінні палантини: як вибрати і з чим носити

З настанням прохолодних вечорів так хочеться загорнутися в теплий об’ємний шарф-палантин або ж просто доповнити образ таким аксесуаром. Як же вибрати палантин і з чим його носити, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


Звертайте увагу на колір

У кожної з нас свій природний колорит, а це значить, що основною відправною точкою при виборі палантину повинен стати його колір. Отже, блондинкам і шантенкам зі світлою шкірою протипоказані класичні чорні тканини, вони зроблять вас ще блідішими. Якщо у вас є схильність до почервоніння шкіри, відмовтеся від зелених відтінків. А ось блакитний, лососевий, бірюзовий і пудровий відтінки палантину здатні додати обличчю свіжості і сяйва. Ви також можете привернути увагу до очей і погляду – досить вибрати палантин в тон кольору очей.

Варто також стежити і за загальною колірною гамою образу. Звичайно, підбирати палантин в тон до вбрання ми все ж не радимо. Виберіть будь-якої колірної акцент, будь то принт на пальто або навіть рукавички, так образ виглядатиме цікавіше.
Цією осінню в тренді теракотовий, червоні і глибокі сині відтінки, колір індиго і канарково-жовтий, а також акуратні нюдові варіанти. Опираючись на свій типаж і колір шкіри, ви обов’язково зможете підібрати ідеальну модель.

g0lzk5on
Ретельно підбирайте принт

При виборі яскравого принтованого палантину варто враховувати особливості малюнка і фігури. Подивіться, як сильно деформується принт при скрутці палантину. Радимо звернути увагу на те, з чим би ви хотіли одягти цей палантин. Краще відразу відправлятися за покупками в потрібному образі, щоб побачити, як виглядає новий аксесуар. Запам’ятайте, що палантин з активним рисунком стане найголовнішим елементом образу, тому бажано, щоб всі інші речі були однотонними.

Вибирайте правильний матеріал

Що ж стосується матеріалу, з якого виготовлений палантин, то тут для осені більше підійдуть щільна шерсть, кашемір, пашмина, а також всілякі поєднання тканин з шовкової ниткою, ангорою та навіть акрилом. Тонкі шифонові, шовкові і лляні моделі краще приберегти для літа. Вони занадто легкі, щоб гармоніювати, наприклад, з креповим пальто або шкіряною курткою. І навряд чи зможуть зігріти вас. Для вечірнього заходу підберіть палантин, наприклад, з атласу. Однак в цьому випадку варто враховувати температурний режим. Цей матеріал слабо пропускає повітря, а значить, в жаркому приміщенні ви ризикуєте спітніти.

Вивчіть кілька способів, як носити палантин

Навчіться по-різному зав’язувати палантин. Найпростіший варіант – накинути його з боку спини і закинути кінці назад. А також можна просто залишити його на плечах. Але існує і маса альтернативних варіантів. Наприклад, доповніть образ одним з найпопулярніших аксесуарів майбутнього сезону – масивною брошкою. Закріпіть брошку на рівні ключиці, нехай краї палантину спускаються асиметрично, закриваючи плечі та груди.

фото12

Ще один варіант – носити палантин як кейп. Для цього вам знадобиться масивний ремінь. Закріпіть краї палантину ременем на рівні талії, доповніть образ джинсами-кльош, білою сорочкою і капелюхом. Вийде аутфіт в модному ковбойському стилі.

Якщо ви підбираєте палантин під пальто з відкритим коміром, то варто спорудити хомут або косинку. Куточки палантину можна зав’язати в вузол і сховати в шари тканини або ж прикрасити брошкою і залишити зверху. До речі, у вітряну погоду палантин можна накинути на голову.