Новини про зірок
Подобається

Три речі, які заборонено робити Кейт Міддлтон і принцу Вільяму

24/08/2017     Автор: Яна Романська
Три речі, які заборонено робити Кейт Міддлтон і принцу Вільяму

Приналежність до королівської родини зобов'язує її членів багато до чого: до правильної поведінки, обдумування своїх слів, виконування деяких правил етикету, які можуть здатися звичайним людям дивними — так, всі вже знають, що Кейт і Вільям не можуть триматися на публіці за руки, передає Корупція.Стар

Популярне: Зять Глаголєвої розповів шокуючу інформацію про неї… Так ось, що трапилось насправді

Що ж ще заборонено приписами королівській родині?

Наприклад, принц Вільям не має права літати на одному літаку зі своїми дітьми — сином принцом Джорджем і донькою принцесою Шарлоттою, однак він може отримати спеціальний дозвіл у бабусі-королеви. Цікаво, що ж це за древня традиція, якщо літакам всього століття?

Цікавой й те, що ніхто з членів сім'ї не має права давати автографи. Саме тому ви не побачите Кейт Міддлтон при зустрічах з різними людьми з ручкою та папером, і просити її також не вдасться — заповітний підпис Кейт вам не подарує.

І, чи не найголовніше: члени королівської сім'ї не повинні їсти морепродукти, якими, як відомо, можна отруїтися. Не кажучи вже про те, щоб не пити воду з-під крана або вживати страви з сирого м'яса під час подорожей і обідів в інших країнах. Хоч один припис турбується про здоров'я, а не про те, що подумають люди!