Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак у відвертому купальнику показала свій «сталевий» прес. Оце так накачалась, хоч на виставку бодібілдерів відправляй!

24/08/2017     Автор: Яна Романська
Ані Лорак у відвертому купальнику показала свій «сталевий» прес. Оце так накачалась, хоч на виставку бодібілдерів відправляй!

Співачка показала фото в купальнику, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви тільки подивіться на ці форми! Ассія Ахат показала фото зі свого відпочинку. Ще та штучка

Співачка Ані Лорак насолоджується довгоочікуваним відпочинком в Туреччині. Дівчина балує шанувальників фотографіями з відпустки і ділиться ними на своїй сторінці в Інстаграмі. Цього разу селебріті сфотографувалася біля басейну в відвертому чорно-білому бікіні і показала всі достоїнства своєї фігури з різних ракурсів.

1

Знаменитість виглядає прекрасно. За підтягнутою фігурі Кароліни видно, що вона чимало часу проводить в спортивному залі. Дівчина може похвалитися жіночними формами, відмінним пресом, стрункими ніжками і «осиною» талією.

4

Передплатники Ані Лорак гідно оцінили фігуру співачки і засипали її безліччю компліментів. «Бомба просто вибухає, коли викладаєте такі вогненні фотографії», «Ідеальна !!! Ще б фото в кольорі і без окулярів, ще половина краси б без них відкрилася !!! »,« Шикарна фігура! Гарного відпочинку », — пишуть вони