Новини про зірок
Подобається

Нова ведуча «Орла і Решки» шокувала всіх ексклюзивною інформацією про себе… Тримайте себе в руках!

23/08/2017     Автор: Яна Романська
Нова ведуча «Орла і Решки» шокувала всіх ексклюзивною інформацією про себе… Тримайте себе в руках!

Нова ведуча "Орла і решки" Наталі Неведрова в інтерв'ю "Сегодня" розповіла про свій дебют, дочку і пластичних операціях, передає Корупція.Стар

Популярне: Такої світ ще не бачив! Марія Яремчук показала фото в надзвичайно красивій вишиванці. Але що з її обличчям?

— Наталі, вже цієї неділі відбудеться ваш дебют в якості ведучої шоу "Орел і решка" — тепер ви будете подорожувати разом з Регіною Тодоренко в новому сезоні "Рай і пекло — 2" (з 27 серпня, щонеділі о 10:00 на "Інтері"). Як ви потрапили в цей проект?

— По звичайному кастингу. Мені написали повідомлення: "Не хочете взяти участь? Запишіть відео про своє улюблене місце в вашому місті". Ну я і записала: розповіла про підземну парковку в моєму домі. Вийшло смішно. А головне — я щиро вірила, що саме я стану ведучою. І все так і сталося!

— Як пройшли перші дні зйомок?

— Я неймовірно рада. Навіть не знаю, чи можна це описати. Коли мене спитають, що я відчувала, коли дізналася, що мене взяли, я буду ставити питання в зворотну сторону. І пропонувати спробувати на секунду уявити, що тобі подзвонили і сказали: "Ми післязавтра вилітаємо. Зроби другий паспорт". Шок! Я співпрацювала з різними продакшенами, але в людей, які працюють в шоу "Орел і решка", я закохана з першого дня нашої зустрічі.

— Як вам працюється з Регіною Тодоренко?

— Я обожнюю її! Вона добра і дуже красива. На неї дивишся, і хочеться обіймати, така вона гарна. Регіна мені дуже близька по духу.

— Як вважаєте, чи зможете замінити в цьому проекті Лесю Никитюк?

94_main_new.1503480622

— Леся — відмінна ведуча. У неї прекрасне почуття гумору, я розумію, чому глядачеві за нею цікаво спостерігати. Що ж стосується заміни, мені б не дуже хотілося когось заміняти. Замінити — значить стати трохи схожою. А я хочу залишитися собою. Сподіваюся, у мене це вийде (посміхається).

— Куди мрієте поїхати в рамках програми "Орел і решка"?

— Дуже хочу в Еквадор з його нереальними видами, до Венеції, в Лос-Анджелес і Лас-Вегас.

— Ви і діджей, і телеведуча, і підприємцем були. Що найважливіше в цьому переліку?

— Я ще дуже давно пишу вірші і пісні, є в планах колись записати альбом. Але це зовсім не основне. І навіть не другорядне поки. Все це — ярлики. На кожному етапі мого життя "найважливіше" було різним. Перші гроші я отримала в 12 років за роботу моделлю. Вже 9 років працюю на телебаченні: пройшла шлях від асистента продюсера, редактора, шеф-редактора, продюсера і потім стала телеведучою. У 23 стала підприємцем. У 25 — дружиною, в 26 — мамою. У 27 повернулася до своєї мрії

— Грати на сцені, а в 28 стала ведучою "Орел і решка". Непогана п'ятирічка, правда? (Посміхається) Все це важливо по-своєму і ніяк не вибудовується в сходи пріоритетів. Я розвиваюся, відкриваю нові можливості. Можливо, коли-небудь стану автором картин, хто знає. Але зараз я навіть не вмію малювати.

— Ви дружина і мама. Розкажіть про вашого чоловіка і дитину.

— Мій чоловік — медійне обличчя в техно-тусовці, музикант. Що я можу розповісти про дочку? Попереджаю, я можу про неї говорити нескінченно! Люблю її нестерпно, але не вважаю себе матір'ю-квочкою. Вона абсолютно унікальна, напевно, як і кожна дитина для своєї мами.

— Правда, що ви вдавалися до послуг пластичної хірургії?

— Так. Але я ж не повністю змінила зовнішність, тільки форму носа. Він у мене був великим, та ще й з горбинкою! Мені в дитинстві зарядили по носі баскетбольним м'ячем, мені здається, через це він таким став. І мені так хотілося його змінити, ви не уявляєте! Після операції на носі верхня губа дуже сильно роздулася і підвелася. Всі стали говорити про моїх накачаних губах ще до того, як я їх зробила, що у мене наколоті губи. Ну, я пішла і наколола їх, що вже там (сміється). Але я вже давно не підколюю губи.