Новини про зірок
Подобається

На кого він схожий? Потап показав своє дитяче фото і сина… Шанувальники розгублені

23/08/2017     Автор: Яна Романська
На кого він схожий? Потап показав своє дитяче фото і сина… Шанувальники розгублені

Потап опублікував в Мережі свій архівний знімок з дитинства. До нього ж він прикріпив фото сина Андрія. Тепер в коментарях репера почалися суперечки, на кого ж все-таки схожа дитина, передає Корупція.Стар

 

Популярне: Зять Глаголєвої розповів шокуючу інформацію про неї… Так ось, що трапилось насправді

 Після того, як Віра Брежнєва показала шанувальникам свою вже підрослу дочка, суперечок ніяких не було. Всі зійшлися в одній думці — дівчинка росте точною копією мами. А ось у випадку з українським продюсером почалися мало не баталії. Репер Потап розмістив своє дитяче фото, а до нього приставив знімок сина. На кого схожий син Потапа?

Отже, після того, як в Інстаграмі Потапа з'явився кадр з ним і його сином, шанувальники тут же взялися розглядати риси обличчя обох, щоб зрозуміти, на кого ж схожий Андрій. В результаті, прийти до однозначного висновку не вийшло, і кожен бачить подібності по-своєму. «Син на маму схожий свою)))», «Як на мене то дуже схожі» (Потап і Андрій, — прим. Ред.), «Та на маму він схожий !!», «Та, ну! Мама він, копія) очі точно »,« На Вас дуже схожий! »,« Як дві краплі води! »(Орф. І пункт. Авторів збережені, прим. Ред.) — активно обговорюють фоловерів.

1503503393_2

Втім, це цілком справедливо, що дитина схожа на обох батьків, тому, чи варто сперечатися з таким дрібницям? Чи не краще просто порадіти тому, що Потап показав, як виглядав, будучи дитиною?