Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 28 серпня по 3 вересня

23/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп з 28 серпня по 3 вересня

Овен 
Дійте за ситуацією, сподівайтеся на везіння. Ваша інтуїція не схибить. Усі справи доводьте до кінця. Можливi фiнансовi вливання.

 
Телець 
Якщо намагатиметеся всім догодити, залишитеся самотніми, а вас самих запідозрять у вигоді. Цього тижня ви з’ясовуватимете стосунки з друзями.

 
Близнюки 
Тиждень буде складним, тому що ви не розумiтимете, як поводитися. Ви йтимете проти впливових людей і законів, багато хто пiдтримає вашi дiї.

 
Рак 
Вас можуть підвести або ви не почуєте попереджень. Намагайтеся більше слухати і менше говорити. Ваша обізнаність не дозволить ввести вас в оману.

 
Лев  
Будьте обережні з прийняттям рішень. Потягніть час і розширте поле вибору. Але нічого не відкладайте на потім, якщо готові щось зробити вже зараз.

 
Діва 
Ви не зможете оцінювати себе об’єктивно, але  критикуватимете інших. Благодійність не пiде вам на користь. Перш ніж спробувати на когось вплинути, обміркуйте все.
 
Терези 
У вас з’явиться можливість отримати якусь державну пільгу. Встигніть її отримати, але перед цим треба ретельно проконсультуватися.

Скорпіон 
Тиждень буде спокійним, він не стане діяльнiшим, навіть якщо старатиметеся. Погодьтеся на той порядок, який самоорганізується. Розвивайте свої таланти і не зупиняйтеся на досягнутому.

 
Стрілець 
Незабаром вам запропонують сценарій, від якого ви вже відмовлялися. Ви оберете позицiю наслiдування. Радимо зайнятися чимось приємним.
 
Козеріг 
Розраховуйте на удачу. Якщо спочатку щось не складатиметься, то з часом дещо зміниться. Ви можете вдало підбити підсумки i завершити справи.

Водолій 
У вас є право втрутитися в проблеми друзів, але ви недооцінюєте свої сили. Ситуація не вийде з-під контролю, якщо звертатимете увагу на підказки.

Риби 
Не відкривайте іншим те, як ви живете по-справжньому. Не йдіть на конфлікт — виграти не вдасться. Частіше поступайтеся, так буде більше шансів отримати корисний досвід.