Новини про зірок
Подобається

Сильна і незалежна! Сєдокова шокувала всіх своєю заявою. Ви тільки послухайте її

22/08/2017     Автор: Яна Романська
Сильна і незалежна! Сєдокова шокувала всіх своєю заявою. Ви тільки послухайте її

34-річна популярна українська співачка Анна Седокова, яка нещодавно народила сина, ніколи не ховала своє життя від публіки, передає Корупція.Стар

Популярне: Такої світ ще не бачив! Марія Яремчук показала фото в надзвичайно красивій вишиванці. Але що з її обличчям?

У своєму мікроблозі зірка часто ділиться з фоловерів історіями з життя і своїми філософськими роздумами. А недавно Седокова розповіла, що готова вже написати свої спогади

Седокова зробить своє життя відкритою для публіки

Анна Сєдокова вирішила стати ще ближче до своїх шанувальників. У своєму мікроблозі в соціальній мережі Інстаграм популярна співачка розповіла про феноменальну новини: вона напише автобіографію.

Так, у відповідь на пропозиції багатьох видавців, Седокова погодилася написати свої мемуари.

direct-30-17

Новина надихнула шанувальників співачки

«Уже три видавництва запропонували написати мені книгу. І мені здається, настав час. Обіцяю розповісти свою правду. А сьогодні я дякую Богові за цей день і за всіх людей, які були в ньому.

Я зрозуміла, що не важливо, якою ми національності чи віросповідання. Коли складно — справжні Люди завжди допоможуть і протягнуть руку », — висловилася Анна Седокова у своєму мікроблозі.

Ця новина дуже потішила фанатів відомої співачки і красуні. Як багато написали в коментарях, вони будуть чекати книгу, щоб ближче пізнати історію співачки.