Новини про зірок
Подобається

Ви вже про неї забули? Вікторія Дайнеко шокувала всіх новим фото. Ви тільки погляньте на неї

21/08/2017     Автор: Яна Романська
Ви вже про неї забули? Вікторія Дайнеко шокувала всіх новим фото. Ви тільки погляньте на неї

Співачка Вікторія Дайнеко — володарка стрункої і підтягнутої фігури, передає Корупція.Стар

Популярне: В таких трусах тільки ворон відлякувати: Надя Дорофєєва показала відверте фото в жахливій нижній білизні

Заради неї знаменитість готова виснажувати себе в спортивний залі.

Однак зовнішність виконавиці часом викликає бурхливі обговорення серед її шанувальників. Ті періодично критикують зірку за надмірну, на їхню думку, худобу. Багато хто вважає, що Вікторії не завадило б набрати кілька зайвих кілограмів. Нещодавно Дайнеко вирішила внести ясність в домисли громадськості і поспішила припинити чутки про свою передбачувану анорексії

За словами Вікторії, за останній час вона не тільки не схудла, але, навпаки, набрала кілька кілограмів. Співачка також звернулася до передплатників з проханням припинити обговорення її зовнішнього вигляду. Дайнеко розповіла, що їй не до вподоби деякі коментарі фоловерів.

«У вас одні крайнощі! «Жирна», «анорексична» і все в такому дусі. (…) Я відчуваю себе чудово! Більше того! Я вперше набрала свою рідну вагу, яка була до вагітності. І якщо ще місяці три тому я важила 48 кг, то зараз на місці всі мої 55 при зрості 161 см і ви йдіть лісом. Ах да. Якби я була прихильницею коров'ячого вимені, давно б його собі пришила, але ні, не моє », — заявила Вікторія.

7733-5-770x433.jpg.pagespeed.ce.uTLKDn9tH5

Виконавиця також закликала користувачів соціальних мереж звернути увагу на власні недоліки. «Тому критикуйте своє зображення в дзеркалі, а від мене відчепіться. Мені добре. Краще, ніж будь-коли! Тому всім любові! А ваш негатив серйозно спотворює і вас, і ваше життя, але не моє », — додала вона.

Раніше Вікторія Дайнеко спростувала чутки про те, що вона нібито страждає від розладу харчової поведінки. «Народ, ви мене в житті не бачили», — іронічно зауважила зірка, давши зрозуміти, що не відрізняється надмірною  худорлявістю.