Новини про зірок
Подобається

Мамина гордість! А ви вже бачили 6-річного сина Стоцької?

20/08/2017     Автор: Яна Романська
Мамина гордість! А ви вже бачили 6-річного сина Стоцької?

6-річний син Анастасії Стоцької Олександр, нарешті, навчився пірнати і плавати, чим співачка похвалилася на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Інфо

Популярне: З якого вона племені? Наречена Козловського показала страшне обличчя. Він певно просинається в холодному поту біля неї

Співачка Анастасія Стоцька похвалилася новими успіхами свого 6-річного сина Олександра. У своєму Instagram вона написала, що хлопчик навчився пірнати і плавати.

Сталося це під час відпочинку Анастасії разом з сім'єю біля берегів Чорного моря. Велика заслуга в успіху Саші, переконана зірка, і тренера, який допомагав дитині підкорювати місцевий басейн.

1

У нас успіх! Саньок навчився плавати і пірнати! Величезне спасибі тренеру з плавання Андрію за те, що зміг побороти страх води у мого малюка — пише в своєму блозі Анастасія, супроводжуючи свій пост знімком сина з тренером.

Нагадаємо, в родині Анастасії Стоцької також підростає молодша дочка. Дівчинка, яку співачка разом з чоловіком Сергієм назвали Вірою, з'явилася на світ на початку травня цього року.