Новини про зірок
Подобається

Витягуємо скелети із шафи! Ігор Ніколаєв відкрив велику сімейну таємницю

19/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Витягуємо скелети із шафи! Ігор Ніколаєв відкрив велику сімейну таємницю

Популярний співак Ігор Ніколаєв поринув у спогади. У своєму блозі він вшанували пам'ять Мусліма Магомаєва, який відзначив би 75-річний ювілей 17 серпня. На жаль, виконавця нестало в 2008 році, передає Корупція.Стар.

Популярне:
Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка

Сила впливу Магомаєва на звичайних людей була така висока, що багато зберігали у себе вдома листівки з його зображенням. Не стала винятком і родина Ігоря. Він зізнався, що його мама довгий час на письмовому столі під склом тримала фотографію Мусліма і свого улюбленого сина. Її чоловік часто з сумом або жартома задавався питанням, де ж його знімок.

Миколаїв згадав моменти особистого спілкування з легендою радянської естради. Він поділився з передплатникам фото, на якому весело спілкується з Магомаєвим і Ігорем крутим. Співак згадав, що розповідав своїм колегам якийсь анекдот.

Фанати Миколаєва також зізналися в своїй любові до пішов артисту, а Ігорю побажали подальшого кар'єрного росту: «Я дуже любила голос Магомаєва, світла йому пам'ять. Великий був чоловік. Адже ми росли на його піснях. Але мій дорогоцінний кумир — це Ви Ігор. Ваш талант і образ для мене як кришталь, як Джерельна вода, дивишся — НЕ намилуєшся, п'єш — НЕ нап'єшся. Нехай дарують небеса здоров'я, гарний настрій і творчих успіхів ».