Новини про зірок
Подобається

Секрети ідеального тіла розкрила співачка Lilu. Ви такого ще не знаєте!

19/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Секрети ідеального тіла розкрила співачка Lilu. Ви такого ще не знаєте!

У співачки Lilu — підтягнута струнка фігура, але, щоб бути у формі, вона багато над цим працює. Для артистки на першому місці стоїть спорт, дієт вона не довіряє, передає Корупція.Стар.

Популярне: незвичне поза … Бадоєва показала інтімне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


"Я не вважаю, що можна швидко схуднути і це буде добре для здоров'я. Тому не раджу робити такі спроби. Я взагалі не прихильник дієт. Якщо ми говоримо про те, як добре виглядати і бути в формі — потрібно переглянути своє харчування і вибрати для себе збалансований раціон, який найбільше підходить для організму ", — сказала Lilu.

На питання, що краще виключити зі свого раціону, співачка відповіла: "Я, наприклад, виключила картопля, копчення, солоності, солодке. П'ю дуже багато води, овочі-фрукти, злаки. І постійно експериментую зі своїм раціоном".


Lilu активно займається спортом, він, за її словами, найкраще допомагає в боротьбі із зайвими кілограмами.

"Також важливий спорт, без нього я не бачу здорового способу життя. Спорт допомагає підтримувати в тонусі нашим м'язи. Крім того, він допомагає спалювати калорії. Який вид спорту — кожен повинен вибрати для себе. Вам не повинно бути нудно — можете бігти дистанцію, ходити на танці. Потрібна мотивація в цій справі. Може, з ким-то в компанії ви будете ходити, щоб було веселіше, але організм кожен день повинен отримувати частку фізичного навантаження ", — розповіла артистка.

Ще для бажаючих тримати фігуру в формі Lilu радить стежити за своїм рівнем гормонів і регулярно перевіряти щитовидну залозу. "Коли екологія і продукти харчування залишають бажати кращого, навіть наймолодший організм дає збій. Багатьом не вдається схуднути або підтримувати вагу, тому що у них відбувається гормональний збій. Такий лікар як ендокринолог допомагає контролювати вагу", — сказала артистка.

Наостанок Lilu зазначила: "Пам'ятайте, жорсткі дієти ніколи не допомагають надовго. Все це потім повертається разом з депресією і іншими наслідками подібних експериментів над організмом".