Новини про зірок
Подобається

«Орел і Решка»: Хто замінить Лесю Никитюк? Названо нову ведучу проекту

19/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Орел і Решка»: Хто замінить Лесю Никитюк? Названо нову ведучу проекту

Замість Лесі Никитюк подорожувати по світу разом з Регіною Тодоренко буде телеведуча, продюсер і діджей Наталі Неведрова, передає Корупція.Стар.

Поулярное:
Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


Нова ведуча Орла і решки — не новачок на телебаченні. У неї журналістську освіту, і вона вже 9 років працює на ТБ: починала свій професійний шлях як асистент продюсера, потім працювала редактором, шеф-редактором, продюсером і в результаті — стала телеведучою.

Натали Неведрова творчий і різнобічна людина: займалася танцями і спортивною гімнастикою, ліпила з глини і плела фенечки з бісеру. У 12 років отримала свій перший гонорар за роботу моделлю. Кілька разів Наталі намагалася вступити до театрального — не взяли, але це її не зупинило, так що зараз дівчина грає на театральній сцені. Крім того, пише вiршi, пiснi, виступає як діджей і ще — вона дружина і мама.

"Я завжди вірю в здійснення бажань і абсолютно не соромлюся багато мріяти, — зізнається дівчина. — Перед Новим роком забираючи з роботи, набила собі татуювання єдинорога на руці і вирішила, що поїду зимувати куди-небудь на Балі з донькою і заведу блог про подорожі ".

Також Неведрова розповіла, що допомогло їй стати ведучою проекту:

"В новорічну ніч загадала бажання, щоб все получилось. А на День народження попросила подарувати їй карту, на якій можна монеткою прати ті країни, де вже був, — і вона стає яскраво-фарбової.

"Я чекала якогось особливого випадку, щоб її відкрити. І ось він настав! Как я пройшла кастинг в Орел і решка? Мені написали і попросили записати відео про улюблене місце в своєму місті. Я розповіла про підземну парковку на нашому будинку. Вийшло смішно. А головне — я щиро вірила, що саме я стану провідної. Все так і сталося! я неймовірно рада! ".

826078

У першому випуску проекту Орел і решка. Рай і пекло — 2 Регіна і Наталі проведуть уїк-енд на Сардинії — красивому італійському острові в водах Середземного моря, де відпочивають схиблені на приватності найбагатші і знамениті люди світу.