Новини про зірок
Подобається

Дочка Глаголєвої зворушливо звернулась до померлої мами. Від цих слів серце розривається

19/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Дочка Глаголєвої зворушливо звернулась до померлої мами. Від цих слів серце розривається

У середу громадськість вразила раптова смерть Вери Глаголєвої. Зірка померла на 62-му році життя. Рідні і близькі не могли повірити в її раптовий відхід. Напередодні прощання з актрисою і режисером її старша дочка, балерина Анна Нахапетова, поділилася болем від втрати близької людини. Жінка розмістила в мікроблозі дитячу фотографію з матір'ю і звернулася до неї. Спадкоємиця Глаголєвої дала зрозуміти, що їй зараз дуже непросто. Анна поділилася своїми спогадами про матусі і зазначила, що їй вкрай важко змиритися з сумною подією, передає Корупція.Стар.

Популярне: Незвичайна поза … Бадоєва показала інтимне фото з відпочинку. А вона ще та штучка


"Ти була всім для мене! Всі мої 38 років ми були поруч, ми зідзвонювалися по десять разів на день, і це було наше життя, ти знала все про нас, хто де і як, ми навіть ніколи не сварилися по-справжньому, ми жили всі ці роки поруч і це було найбільшим щастям, завжди відчувати поруч з тобою себе маленькою дівчинкою. Ти завжди була нашою підтримкою і опорою. Ти занадто рано нас залишила, занадто несправедливо рано. У нас стільки було планів, ти так багато могла ще зробити, так багато … »- поділилася Анна.

На думку Нахапетовим, її мати була приголомшливим людиною, який випромінював позитивну енергію. Віра Глаголєва легко мала людей до себе і ніколи не забувала про своїх близьких. Незважаючи на те, що актриса не вважала себе зразковою бабусею, насправді вона чудово виховувала онуків і була готова заради них на все.

«Ти дарувала людям любов і красу, тебе не можна було не любити, Ти випромінювала світло! Ти завжди говорила, що погана бабуся, але ти була найкращою бабусею і найкращою мамою! Я можу багато писати і напишу обов'язково, але зараз душать сльози і неможливо дихати. Наше життя розділилася на до і після …… »- зазначила Ганна.
 
Користувачі соціальних мереж були зворушені публікацією Нахапетовим. Вони висловили балерині свої співчуття і порадили триматися. Для всіх, хто стежив за творчістю Віри Глаголєвої, її відхід став величезною і непоправною втратою. «Немає слів», «Світла пам'ять», «До мурашок, так боляче», «вимовляти, це потрібно», «Тримайся! Вона з вами назавжди. Їй би хотілося бачити вас в гарному настрої … »,« Сльози »,« Плачу »,« Так шкода … Ніякі слова підтримки не зменшать вашу біль. Дай вам Бог сил пережити це горе »,« Велика жінка », Віра Віталіївна була щира, добра і дуже сильна, справжня, чи не фальшива, і тому улюблена не тільки близькими, а й багатьма-багатьма іншими», — писали в Мережі.