Вороняче гніздо на голові! Настя Каменських зганьбилась дивним пляжним стилем

18/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вороняче гніздо на голові! Настя Каменських зганьбилась дивним пляжним стилем

Співачка відпочиває за кордоном і ділиться з передплатниками в Інстаграме барвистими фотографіями, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Настя Каменських вирушила у відпустку разом зі своєю собачкою Мімі, по крайней мере, вона не демонструє на фото когось ще. Хоча, всім і без того зрозуміло, що Настя відпочиває не в самоті, адже хтось же її фотографує.

Увага багатьох привернуло фото Потапа на тлі кришталево-чистого Індійського океану, під яким він написав, що відпочиває на Мальдівах. У передплатників Потапа і Насті виникло припущення, що вони відпочивають разом, але того офіційного підтвердження немає.

Настя Каменських зачарувала шанувальників на пляжному знімку

На своїй сторінці в Інстаграме співачка поділилася новою фотографією близько години тому. За цей нетривалий час її лайкнули майже 47 тисяч користувачів соціальної мережі. На знімку Настя відображена з Мімі в купальнику. Місцем для фото послужила яхта, на якій Настя відпочиває вже не перший день.

Каменських викупали в компліментах: "Наша Настя, як завжди, на висоті, красива!", "Настюня, ти чарівна !!!", "Дуже стильна і красива!", "Настя, ти супер!" і всі інші коментарі наповнені аналогічним змістом.