Новини про зірок
Подобається

«Померла, щойно виїхавши з лікарні»: стали відомі нові трагічні подробиці смерті Віри Глаголєвої

17/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Померла, щойно виїхавши з лікарні»: стали відомі нові трагічні подробиці смерті Віри Глаголєвої

Російська актриса Віра Глаголєва померла раптово, через кілька годин після повернення з німецької клініки. Однією з причин раптової смерті називають рак шлунка, передає Корупція.Стар

Популярне: Знову трагедія: Анна Седокова розійшлася з батьком її третьої дитини, ви будете в шоці від подробиць

Про це пише "Московський Комсомолець", посилаючись на слова чоловіка Глаголєвої.

Причину смерті Віри Глаголєвої досі не встановили. Лише після того як її чоловік Кирило Шубський відкрив цю завісу, стало відомо, що артистка боролася з онкологічним захворюванням. Ймовірно, з раком шлунка.

Відповідно до джерела, Глаголєва відвідала одну з клінік в Баден-Бадені (Німеччина), а смерть наступила вже через кілька годин.

За словами Шубського, в окрузі Баден-Бадена клінік для хворих на онкологію практично немає, найближчі центри знаходяться тільки у Фрайбурзі та Мюнхені. Однак Глаголєва звернулася в клініку Шварцвальд-Баар в лісовому масиві передмістя, яка діє при Університеті Фрайбурга.

Відзначається, що установа спеціалізується на лікуванні внутрішніх органів і ракових утворень в районі черевної порожнини. Судячи з усього, там актриса і початку лікування.

Також журналістам вдалося дізнатися у чоловіка знаменитості, що в даний момент родичі артистки також знаходяться в Німеччині, де займаються підготовкою всіх необхідних документів для транспортування тіла в Росію.