Новини про зірок
Подобається

Ні в одні джинси не влізе! Сєдокова шокувала фанатів своєю вагою…

17/08/2017     Автор: Яна Романська
Ні в одні джинси не влізе! Сєдокова шокувала фанатів своєю вагою…

Як з'ясувалося, співачка і не збиралася починати дієту, передає Корупція.Стар

Популярне: Якась дивна морквина: Світлана Тарабарова приголомшила невдалим вбранням

Анна Седокова схвилювала фанатів різким збільшенням ваги

Співачка Анна Седокова зізналася, що після народження третьої дитини поправилась на 10 кілограмів. Однак сидіти на дієтах артистка не збирається — "зайві" сантиметри на талії і стегнах її цілком влаштовують, інформує Блик.

— Я люблю свої плюс десять кг. Люблю своє тіло після Гектора і не хочу більше сидіти на дієтах і страждати через свою повноти. Ну не зможу бути я худий і томної з сумним багатозначним особою. Це ж хтось інший, це ж не я. А я люблю свої форми, люблю своє тіло. На мені зручно спати, — написала співачка у Інстаграм.

У коментарях до посту Седакова зазначила, що важить зараз 68 кілограмів при зрості 170 сантиметрів.

Співачка розуміє, що сексуальна, і не збирається ховати своє тіло під закритою одягом.

— Я не хочу ховати свою сексуальність. Не хочу не носити декольте, тому що це не стильно або хтось щось подумає. Бути жіночною і сексуальною це моя природа. У кожного вона своя. А стереотипи, нав'язані суспільством, це проблеми цього самого суспільства, — підсумувала Седакова.

Повною мірою помилуватися післяпологовими формами Анни шанувальники можуть в новому кліпі на пісню "Захоплення". Всього за дві доби відео набрало більше двох мільйонів переглядів на Youtube. Це самий відвертий кліп в кар'єрі співачки. У ньому вона знімалася в купальниках, нижній білизні і мокрих майках.

 

Привет, рабочая неделя! Вот ты и началась. Я чувствую, что ты будешь особенной. Ведь мы должны уже закончить альбом???, выйти на окончательный сценарий нового видео, которое снимем на следующей неделе, начать постановку большого тура.????????На выходных я выступаю в любимом Харькове ❤️ и Белгороде ❤️ , буду там же, с мотивационным открытым разговором на Арт Пикнике и мы готовим день открытых дверей в шоу руме @lastory_store (ура шоппинг ?) И рассказать вам об открытии моего нового бизнеса, очень интересного и надеюсь прибыльного ))) Так .. что то забыла .. Бесконечные съёмки и интервью безусловно ? И моя любимая семья, о которой я никогда не забываю, они всегда на первом месте.❤️Плюс ещё 1001 бытовое дело как и у любой мамы и просто женщин . Я готова неделя , начинаем ❤️ Фото Красота и Здоровье @kiz.ru ❤️

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)