Новини про зірок
Подобається

Чоловік Собчак, таке розповів! Ви будете шоковані почувши це…

17/08/2017     Автор: Яна Романська
Чоловік Собчак, таке розповів! Ви будете шоковані почувши це…

Любитель філософських роздумів в своєму блозі, Максим Віторган в цей раз вибрав тему проблеми навколишнього середовища, передає Корупція.Стар

Популярне: Якась дивна морквина: Світлана Тарабарова приголомшила невдалим вбранням

Він із сумом написав про те, що на нашій планеті занадто багато фотографів. Вони роблять знімки ідеального світу, подорожуючи по світу, але гармонії при цьому в реальності не настає.

Максим задається питанням, що ж в цій справі не так? Техніка і природа поводяться безвідмовно, чому ж на Землі до сих пір не все ідеально, як на картинці в Інстаграм. Він робить висновок, що винен в цьому художник.

12

Дійсно, хто, як не люди, чинить постійний вплив на світ навколо. Якби вони більше замислювалися про те, як зберегти природу, а не як краще зробити знімок, «рай на Землі» вже давно настав би. Передплатники не стали глибоко вникати в думку, яку хотів передати чоловік Ксенії Собчак, але були вражені його красивим стилем: «Відмінна російська мова! Може, книгу напишіть? Або там есе, якщо книгу довго? Так не вистачає очам і мозку чогось б почитати ».

Інші фанати оцінили фотографію самого Максима і його житла: «Ох, як же хочеться пожити в такому будинку, з таким видом, з такими заходами … Місяць, більше не потрібно, занудьгував би …». Решта чесно зізналися, що зовсім не в курсі подій: «Красиво сказано, але кінцівку я не зрозуміла. Може, послідує продовження-роз'яснення ».