Новини про зірок
Подобається

Алсу показала як виглядала за тиждень до народження сина. Ви будете приголомшені її виглядом

17/08/2017     Автор: Яна Романська
Алсу показала як виглядала за тиждень до народження сина. Ви будете приголомшені її виглядом

Популярна співачка показала, як виглядала за тиждень до народження третього сина, а також розповіла про те, що допомогло їй швидко прийти у форму після третьої вагітності, передает Коррупция.Стар

Популярное: Якась дивна морквина: Світлана Тарабарова приголомшила невдалим вбранням

Відома російська співачка Алсу продовжує ділитися в своєму Інстаграмі жіночими секретами. Знаменитість вже встигла розповісти про те, як зберегти романтику у шлюбі після 10-ти років спільного життя, а також повідала про те, що вагітність – найкращий спосіб зберегти молодість.

Зараз 34-річна красуня вирішила розповісти, як їй вдалося так швидко прийти у форму після народження третьої дитини. Свій пост співачка опублікувала в честь першого дня народження малюка Рафаеля.

1

“На фото я, вірніше, ми! Рівно 1 рік і 1 тиждень тому. І дуже коротко відповідаю на ваші запитання про відновлення фігури після пологів. Як бачите, особливо багато зусиль докладати не довелося (ще й ще раз спасибі татові і мамі). До генетики додала лише щоденні вправи для преса.” Шанувальники співачки не перестають дивуватися миттєвим трансформаціям в її зовнішності, відзначаючи, що навіть за тиждень до пологів Алсу виглядає стрункою, ошатною і доглянутою.