Новини про зірок
Подобається

Я не хочу ставати інвалідом….Руслана Писанка розповіла моторошні подробиці свого життя. Ви тільки подивіться на неї

16/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Я не хочу ставати інвалідом….Руслана Писанка розповіла моторошні подробиці свого життя. Ви тільки подивіться на неї

На телеканалі СТБ стартує сьомий сезон самого вагою шоу країни "Зважені та щасливі" (прем'єра — 31 серпня). Нагадаємо, в цьому році будуть змагатися вісім сімейних пар під керівництвом тренерів В'ячеслава і Марини вузликових. За словами творців, цей сезон буде дуже несхожих на попередні: в ньому будуть не тільки спортивні змагання, а й допомогти у вирішенні психологічних проблем. Так, вперше в історії проекту акцент в першому конкурсі буде зроблений на психологічний аспект, а не на силовий, передает Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику
 
Учасниками нового сезону стали відома українська актриса і телеведуча Руслана Писанка з чоловіком Ігорем Ісаковим. "У мене був страшний стрес, я їла багато солодкого. Мені здавалося, якщо я не співаємо смаженої картоплі на ніч, то не зможу заснути! В один день я зважити і побачила цифру — 127 кг. Мені жарко, я задихаюся, не готовий мій організм справлятися з такою кількістю непотрібного жиру. А далі може бути 140, 150 … А при 150 кг деякі люди їздять в інвалідних кріслах. Я не хочу ставати інвалідом. Я думаю в своє здоров'я і про щасливе життя, яку хочу провести зі своїм улюбленим чоловіком. Тому я і прийшла на проект ", — говорить Руслана.

5992d7d09158b_1502795728 5992d7db2c675_1502795739

Ще одним конфігурацією стало повернення в проект беззмінному тренера п'яти сезонів Аніти Луценко — шостий вона пропустила, бо була в декреті. У сьомому сезоні вона стала "провідною-мотиватором", як каже сама Аніта. "Мені завжди було цікаво, як учасники спілкуються один з одним в екстремальних умовах, — каже Аніта. — Тренування — це фізична праця, а на проекті присутній ще і змагальний момент. Коли ти тренер, у тебе спрацьовують душевні переживання. Ти прокидаєшся вранці і думаєш: що ж зробити ще, щоб учасники схудли? Як їх мотивувати, кого потрібно розлютити, а кого, навпаки, підтримати ".
За словами Луценка, в новому сезоні загострення пристрастей буде умножений в 10 разів: "Мені подобаються всі пари, і всі вони дуже різні: хтось на когось кричить в стресових ситуаціях, хтось взагалі не розмовляє, хтось підтримує , а хтось, навпаки, штовхає. Загалом, ви побачите приклад того, як українські жінки взаємодіють з чоловіками ". Цього року проект трохи відійшов від формату, коли ведуча тільки вітає учасників перед стартом конкурсу і спостерігає за їх роботою. У цьому сезоні Луценко максимально залучена в процес Не тільки на конкурсах, а й на базі схуднення. Там навіть з'явився поштову скриньку Аніти, Який встановлений між двома будинками: в нього учасники можуть кидати листи: анонімно або відкрито.

5992d7e5bb53d_1502795749 5992d7e07488d_1502795744

"В'ячеслав і Марина вузликовий мінятимуть піжонів зовні, робити здоровіше. Але раніше ми втрачали моменти, які відбуваються в будинку між тренуваннями і конкурсами. Тепер Аніта буде Людина, яка зможе увійти в будинок, підійти до пари, дати пораду або поговорити з ними. згадати якихось учасників з попередніх сезонів і на їх прикладі показати, як можна впоратися з проблемами. Аніта відповідає за психологічні поради, Світлана Фус — по харчування, а вузликовий — по спортивну сторону їх життя на проекті ", — коментує керівник проекту Єв еній Тунік.

5992d7eb066cf_1502795755

Цього року переможцями проекту стануть дві людини: не один учасник, а одна сімейна пара. Вони удвох Повинні дійти до фіналу, удвох боротися і НЕ здаватися. Тому грошовий приз також зміниться — в цьому році він становить 400 000 грн.