Новини про зірок
Подобається

Відомого режисера звинуватили в згвалтуванні 13-річної дівчини. Від подробиць кров холоне…

16/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Відомого режисера звинуватили в згвалтуванні 13-річної дівчини. Від подробиць кров холоне…

Знаменитий 83-річного режисера Романа Поланскі знову звинуватили в зґвалтуванні.
Зі звинуваченнями виступила 60-річна жінка, яку видання називає Робін, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


За її словами, Поланскі зґвалтував її ще в 1973 році в Південній Каліфорнії. Тоді Робін було 16 і вона НЕ розповіла будинку в те, що сталося, тому що боялася, що її батько посадить Поланскі на все життя.

Адвокат Поланскі Ще не коментував заяву Робін. Жінка зважилася на звинувачення, після того, як Саманта Геймер, яка звинувачувала Поланскі в зґвалтуванні, вирішила припинити судиться.

Саманта Геймер, яку в віці 13 років згвалтував режисер Роман Поланскі, попросила суд Лос-Анджелеса припинити справу в скоєному проти неї злочин.

Вона вважає безглуздим садити в тюрму 83-річної людини, а ще встала від судового процесу, Який з перервами йде вже 40 років.

Адвокат Саманти вважає, що Поланскі треба повернутися в США з Франції, де він ховається від правосуддя, і створювати картини, адже він дуже талановитий режисер, з яким навряд чи багато залишилося.

Нагадаємо, що в світі кіно Це не перше багаторічна справа про зґвалтування. Так, прийомна дочка легендарного режисера Вуді Аллена звинувачує його в сексуальному насильстві, яке він Нібито здійснював, коли вона була дитиною.