Новини про зірок
Подобається

«Так, вона померла!»: Раптово в страшних муках померла відома актриса. Телеведуча повідомила болючі подробиці

16/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Так, вона померла!»: Раптово в страшних муках померла відома актриса. Телеведуча повідомила болючі подробиці

Актриса Віра Глаголєва померла в США на 62-му році життя. За попередньою версією — від онкологічних захворювання. Про це повідомляє "МК" з посиланням на друзів Віри. Найближча подруга артистки Лариса Гузєєва скорботну звістку підтвердила: "Так, вона померла", передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику


Після того, як кілька місяців тому самопочуття актриси погіршився, їй довелося провести добу в реанімації. Потім лікарі відпустили її додому. А журналісти дізналися, що актрисі регулярно переливали кров. Деякий час Віра залишалася під наглядом фахівців, а потім поїхала на лікування за кордон.

Цікаво, що Анна Нахапетова до останнього відкинули важку хворобу матері. "Нд, проблем зі здоров'ям ніяких. Я не знаю, хто говорить про її погане самопочуття. У неї зараз тільки закінчилися зйомки, буде монтувати проект", — говорила дочка актриси.

Нагадаємо, що кілька років тому Глаголєва була госпіталізована. Артистка виглядала схвильовано і болісно, ​​але лікарям НЕ відразу вдалося поставити діагноз. Її довго обстежували на предмет причини нездужання. Тоді з'ясувалося, що здоров'ю зірки нічого НЕ загрожує. У Глаголєвої виявили лише стандартні для її віку відхилення в роботі шлунково-кишкового тракту і серця, тому їй довелося виключити з раціону жирну і гостру їжу.
Віра Глаголєва зіграла в п'яти десятках фільмів. Виступала як режисер, сценарист і продюсер. Серед найвідоміших кіноробіт — "Бідна Саша", "Маросейка, 12", "Одна війна". Останній фільм під назвою "Дві жінки" вийшов в 2014-му.

1019567689