Новини про зірок
Подобається

Секрети краси і ідеальної засмаги від Санти Дімопулос! Ви такого ще не читали

16/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Секрети краси і ідеальної засмаги від Санти Дімопулос! Ви такого ще не читали

Секрети краси і ідеальної засмаги від Санти Дімопулос! Ви такого ще не чіталіПевіца Санта Дімопулос, яка в травні цього року голосно і розкішно відсвяткувала ювілей, проводить літню відпустку у Франції, передає Корупція.Інфо.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику


Для відпочинку 30-річна Санта вибрала курорт Жуан-ле-Пен (один з найшикарніших курортів середземноморського узбережжя Франції).
На сторінці в Instagram Дімопулоc поділилася фото в купальнику і розкрили секрети ідеального засмаги.

Екс- "ВІА Гра" продемонструвала струнку й підтягнуту фігуру.
"Я завжди використовую захист! Повірте, це просто необхідно і для здоров'я шкіри і для красивого, рівного загару! Поки ви на відпочинку, обов'язково купите рукавичку для душа, щоб прибирати ороговілий верхній шар, тоді засмага буде лягати рівніше і триматися довше. Не забувай постійно живити шкіру! Вона сильно висихає від постійного перебування на сонці, і якщо ви не будете її живити, ваш загар буде сходить плямами, а шкіра буде лущитися.

Можна чергувати крему після засмаги для його закріплення і масла для тонусу шкіри. НЕ смажте на активні м сонце! Це дуже шкідливо! Головне правило гарної засмаги — Не поспішай! Досить вранці до 11 або ж після 16 Не забувай захищати волосся, вони так само страждають від довгого перебування на сонці і стає тьмяним і ламким! У різних фірмах є молочко для волосся, масла та спреї з захистом. Головний убір теж ніхто не відміняв. Якщо ви все ж підгоріла, Використовуйте пантенол або гелі-спреї з алое вера і пийте побільше води. Ще один маленький секрет — щоб засмага був красивого кольору, рівно лягав, а шкіра не обгорів, перед пляжем пийте морквяний ий фреш. Його склад зупиняє дію вільних радикалів, захищає від опіків і пігментації, стимулює прояв засмаги ", — розповіла зірка.
 

Keller is my favorite beach in Antibes ?

Публикация от Santa ❤️ Dimopulos (@santadimopulos)

Рубрика "Самые часто задаваемые вопросы" ? ☀️Загар☀️ 1) Я всегда использую защиту! Поверьте, это просто необходимо и для здоровья кожи и для красивого, ровного загара! Лучшее масло из сотен перепробованных St.Barth, которого никогда и нигде нет? Так же очень люблю всю серию Lancaster, отдельно крем для лица и крем для закрепления загара после солнца. 2) Пока вы на отдыхе, обязательно купите рукавичку для душа, чтобы убирать ороговевший верхний слой, тогда загар будет ложиться ровнее и держаться дольше. 3) Не забывайте постоянно питать кожу! Она сильно высыхает от постоянного нахождения на солнце и если вы не будете её питать, ваш загар будет сходить пятнами а кожа будет шелушиться??‍♀️ Можно чередовать крема после загара для его закрепления и масла для тонуса кожи. 4) Не жарьтесь на активном солнце! Это очень вредно! Главное правило красивого загара — не спешить!Достаточно утром до 11 или же после 16. 5) Не забывайте защищать волосы, они так же страдают от долгого пребывания на солнце и стают тусклыми и ломкими! В разных фирмах есть молочко для волос, масла и спреи с защитой. Головной убор тоже никто не отменял. 6) Если вы всё таки подгорели, используйте пантенол или гели-спреи с алоэ вера и пейте побольше воды. 7) Ещё один маленький секрет — чтобы загар был красивого цвета, ровно ложился, а кожа не обгорела, перед пляжем пейте морковный фреш. Его состав останавливает действие свободных радикалов, защищает от ожогов и пигментации, стимулирует проявление загара… Всем красивого загара и здорового отдыха ❤️

Публикация от Santa ❤️ Dimopulos (@santadimopulos)

#zen ? Meditating ??

Публикация от Santa ❤️ Dimopulos (@santadimopulos)