Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 23 серпня

Овен

День має неоднозначну характеристику. Перша половина дня сприятлива для спілкування і встановлення нових відносин, обіцяє підтримку вищих сил і впливових покровителів. Можливе отримання звістки, яке потягне за собою великі та приємні зміни в особистому житті або в сфері професійної діяльності. Всі проблеми другої половини дня пов'язані з дітьми і міжособистісними відносинами. Сварка або сварка з партнером може перерости в скандал. Сон здійсниться через чотири дні. Стріла у сні – до зради, стріляти самому – до успіху.

 Телець

День відпочинку, знаходження нових джерел енергії. Сприятливий день для спільних заходів чи колективного відпочинку. У першій половині дня вірогідні домашні клопоти або проблеми особистого характеру. Погана звістка може довести напругу до межі. Постарайтеся провести більше часу на відкритому повітрі. Увечері ймовірні ускладнення в стосунках з дітьми або сварка між партнерами по шлюбу.

 Близнюки

Напружений, суперечливий день. Успіх будь-якого починання може виявитися сумнівним. Чоловікам Близнюкам слід очікувати появи на шляху труднощів або недоброзичливого ставлення. Зірки не рекомендують діяти напролом, особливо якщо нові задуми не обіцяють принести швидкого результату. Жінкам-Близнюкам зірки радять не планувати зустрічей з друзями і не вплутуватися в непотрібні суперечки.

 Рак

Несприятливий день – день серйозних провокацій та конфліктів. Не виключено з'ясування відносин з оточуючими вас людьми. Позначаться втома і перенапруження. Будьте гранично уважні і обережні з близькими. Доля посилає вам випробування, перевіряє вас на міцність. Уникайте далеких прогулянок, подорожей. Можливо зіткнення з грубістю, хамським ставленням. Утримайтеся від будь-якої активної діяльності.

Лев

Зірки застерігають від несподіваних проблем в особистому житті. У першій половині дня агресивність у відносинах з оточуючими, самовпевненість можуть викликати протест з боку близьких та родичів. Слід розумно підходити до кожної проблеми, шукати конструктивні рішення, компроміс. Постарайтеся критично поставитися до власних недоліків і не ставити партнера підвищених вимог. Друга половина дня буде пов'язана з нестандартними ситуаціями, з якими ви зможете впоратися тільки завдяки винахідливості.

 Діва

Сприятливий день, пов'язаний з духовним переродженням, переоцінкою відносин з оточуючими людьми, отриманням інформації. Самотні жінки Діви повинні бути уважні у виборі партнерів – не виключено, що ви зустрінете свого супутника життя. Саме сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші особисті справи. У чоловіків Дів з'явиться можливість прояву здібностей, таланту, здійснення задуманого. Сни можуть бути пророчими. Весілля у сні – до потрясіння, стресу.

 Ваги

Обдумані дії і рішучість у вчинках принесуть успіх. Життєвий потенціал, сексуальність, особиста чарівність знаходяться на високому рівні. Один з найбільш сприятливих днів, коли можлива реалізація ідей і планів попереднього тижня. Партнерські відносини з представниками протилежної статі будуть сьогодні вельми плідними і принесуть взаємне задоволення. День сприятливий для фізичних навантажень, занять спортом, тривалих прогулянок, подорожей.

 Скорпіон

Небезпечний, критичний день. Особливо це стосується чоловіків Скорпіонів. Існує ймовірність погіршення самопочуття, травми, нещасного випадку. Виключіть агресивність, швидку їзду, прогулянки на самоті, невиправданий ризик. Нічого не плануйте, так як плани можуть не здійснитися. Постарайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. Жінкам Скорпіонам чекають ускладнення в особистому житті. Постарайтеся не так болісно реагувати на критичні зауваження близьких.

 Стрілець

Можливо, невиправдано посилиться ваша зарозумілість, з'являться імпульсивність, надмірна схильність до ризику, під впливом яких ви можете зробити необачний вчинок або прийняти невірне рішення. Тому вирішення фінансових питань і укладення договорів краще перенести на початок наступного тижня. Випадкова травма або хвороба можуть перешкодити виконання раніше намічених планів.

 Козеріг

День пробудження і перетворення. В цей час ви зможете розкрити свої творчі таланти та артистичність. Приємне запрошення, яке слід прийняти, не лише урізноманітнить ваше життя і принесе задоволення від спілкування, але і подарує нових друзів. Добре починати подорожі, приймати водні процедури, займатися спортом.

 Водолій

Розташування планет раніше несприятливо. Зірки рекомендують бути уважним і обережним – не виключені травми, хворобу. Постарайтеся уникати непотрібних контактів, відкладіть прийняття важливих рішень. Нове знайомство зіграє у вашому житті негативну роль. Використовувати ситуацію в своїх інтересах, це допоможе вам налагодити навколо себе обстановку спокою і довіри.

 Риби

Успіх вам гарантований тільки в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. Не виключені сімейні проблеми, пов'язані з нерухомої власністю або спадщиною. Не слідуйте чужих порад – вони можуть тільки нашкодити. Покладіться на свою інтуїцію.