Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 22 серпня

16/08/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 22 серпня

Овен

Прекрасний час для спілкування з протилежною статтю. Ймовірність гармонійних відносин дуже велика. Ймовірні зустрічі з давніми симпатіями. Якщо у вас тривалий час був відсутній контакт з ними, то зараз саме час налагодити зв'язки.

Телець

Деяка метушня і необхідність активної участі у багатьох справах можуть вивести вас з душевної рівноваги. Постарайтеся спиратися на допомогу друзів і близьких. Участь оточуючих, їх турбота дозволять вам повністю довіритися їх порад. Не виключено, що сьогодні жінок Тельців чекають нові цікаві знайомства або старий друг розкриється з несподіваного боку. Чоловікам Тільцям в цей день потрібно бути ближче до природи: зайнятися благоустроєм дачної ділянки, сходити в ліс або прогулятися парком.

Близнюки

День несе подвійну характеристику, тому слід спланувати заздалегідь. Виключіть будь-яку агресію. Не можна переставляти меблі, рвати квіти, рубати дерева. Нехай у вашій душі буде мир і рівновага. Проведіть день у колі родини або з близькими друзями і родичами. Зверніть увагу на здоров'я. Не захоплюйтеся спиртними напоями. Сни напередодні можуть бути віщими: сон, пов'язаний з віком, – знак того, що слід переглянути свої плани або зовсім відмовитися від них.

Рак

Сьогодні ймовірні ділові пропозиції, але перш, ніж дати згоду, добре все обміркуйте, так як вони згодом виявляться не дуже вигідними. Незважаючи на сприятливе розташування Меркурія, можливі дрібні неприємності на роботі, непорозуміння з начальством або з співробітниками. Будьте обережні! Будь-яка дрібна сварка може перерости у великий скандал, а необережне слово мати далекосяжні наслідки. Слідкуйте за своїми емоціями. Можливі спокуси плоті. Вечір проведіть аскетично, «не будіть сплячу собаку».

Лев

День пробудження і перетворення. Сприятливий день для втілення задумів, підпорядкування пристрастей або спілкування. У першій половині дня ваша енергія, що б'є через край, вселить радість і оптимізм в оточуючих. Проте в другій половині дня зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких: можливі загострення хронічних захворювань, травматизм, нещасні випадки. Дотримання всіх заходів безпеки допоможе позбутися від неприємностей. Не зловживайте спиртними напоями. Проведіть цей день будинки в тісному сімейному колі або серед близьких друзів.

Діва

Початок нового тижня має неоднозначну характеристику, тому слід ретельно обдумувати свої рішення і вчинки. У сфері професійної діяльності серйозних змін не передбачається. Не форсуйте події – займайтеся поточними справами спокійно, не ускладнюйте відносин з колегами або начальством. Не слід розраховувати на те, що ваші поради або пропозиції знайдуть відгук. Ймовірно погіршення фінансового становища. Можливі невдалі покупки, втрати або ремонт. Слідкуйте за прикметами: павук у сні чи наяву – до сприятливому збігу обставин

Ваги

Різкі, необдумані вчинки можуть стати причиною неприємностей, невірні судження – привести до помилкових висновків. День зваблювання, низинних інстинктів, розгулу нечистої сили. Не слід займатися справами, які вимагають точного розрахунку і скрупульозності. Нікому не розповідайте про свої плани, уникайте прогулянок, подорожей. День пов'язаний з цькуванням, полюванням, переслідуванням, зіткненням з розгніваним недругом. Проведіть день, займаючись прибиранням квартири або приведенням у порядок дачної ділянки. Не можна стригти волосся і нігті, віддаватися обжерливості, робити операції.

 Скорпіон

На роботі сьогодні вірогідні конфлікти з начальством або дрібні сутички з товаришами по службі. Всі свої плани і наміри треба тримати при собі, інакше вони будуть перекреслені. Справи, якими ви будете змушені займатися, виявляться малоцікавими, однак нові люди, що увійшли у ваше життя, подарують вам свіжі ідеї і відкриють очі на інші можливості. Будьте обережні при переході вулиці, остерігайтеся аварій, травм на роботі.

Стрілець

Наполегливість і твердість повинні стати сьогодні вашими помічниками у всіх справах. У вас завидна працездатність – встигнете зробити на диво багато. Беручись за нову справу, не озирайтеся на суперників і не пасуйте перед імовірними труднощами – в творчості, роботі вас чекає успіх. А ось в особистому житті ймовірні серйозні зміни, як позитивні, так і негативні. Не варто зловживати терпінням своїх близьких.

Козеріг

Прекрасний день для активності в сфері професійної діяльності, комерційних операцій, творчих шукань. Поїздки, зустрічі та нові справи, пов'язані з розширенням поля діяльності, принесуть позитивні результати. Сприятливі клопоти, пов'язані з обігом в урядові установи. День пов'язаний з духовним перетворенням, отриманням космічної енергії, моральним очищенням.

Водолій

В цей день життєвий потенціал знаходиться на дуже низькому рівні. Проблеми будуть постійно нагадувати про себе, підштовхуючи до непродуманих дій. Утримайтеся від кардинальних рішень і активних дій, продиктованих емоціями. Постарайтеся не призначати на першу половину дня важливих зустрічей: вам буде вкрай складно домовитися з партнерами і колегами. Краще підводить риску під старими планами, справами, контрактами. Існує ймовірність непередбачених витрат або фінансових втрат.

Риби

Невирішені проблеми або невиконані зобов'язання зажадають багато часу і сил. Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. День несприятливий для активних дій, подорожей і справ, що вимагають фінансових вкладень. Не виключено, що доведеться зіткнутися з дрібними фінансовими або побутовими проблемами. Існує ймовірність деякого погіршення здоров'я. Ймовірні травми, великі проблеми з сторонніми людьми або представниками органів влади. Не зловживайте спиртними напоями, проявіть помірність в їжі.