Новини про зірок
Подобається

Шанувальники б’ють на сполох, зникла співачка! Стали відомі зникнення подробиці Юлії Савічевої

15/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Шанувальники б’ють на сполох, зникла співачка! Стали відомі зникнення подробиці Юлії Савічевої

Шанувальники Юлії Савичевой б'ють на сполох про зникнення співачки, мовляв, концертів не дає, нові пісні НЕ записує, та й на світських заходах давно помічена не була. Єдине, чим фанати пояснюють затишшя зірки — вагітність і пологи, передаєт Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Якось продюсер Савичевой, Макс Фадєєв, спростовувати ці домисли, повідомивши, що дана інформація не має відношення до реальності: "Юлька 12 років орала без відпочинку — у неї було два тижні відпустки на рік. Вона просто прийшла і сказала, що хоче відпочити , побути з сім'єю і написати альбом.

"Я спокійно її відпустив, вони працюють і кайфують, купаються в океані, радіють життю. Повернеться вона тоді, коли захоче. Вона мені як дочка — вона виросла на моїх руках. Якби Юля реально народила, ми б з радістю про це сказали. Навіщо нам це приховувати, який сенс? Пораділи б все разом, і все ", — розповів музикант.

За повідомленням Peopletalk, сьогодні Савічева народила первістка. За наявною у них інформацією, дитина Юлії та її чоловіка Олександра Аршинова народився в одній з клінік Португалії, де зараз проживає сімейна пара. Сама Юля поки ніяк НЕ коментує цю інформацію.

Нагадаємо, чоловік "фабрикантки" раніше складалася у відносинах з колишньою "тату" Юлією Волкової, але це було давно, в юнацькі роки. Після Савічева почала зустрічатися з майбутнім чоловіком відразу після "Фабрики зірок" і вже на протязі 10 років щаслива поруч з обранцем. Цікаво, що Аршинов колись сам подавав надії як співак. У дев'яностих, ще дитиною, поряд з майбутнім солістом групи "Прем'єр-міністр" Славою Єськовим, а на початку нульових кілька років виконував соло в альтернативній групі "Бухта радості".

 

Ничего себе! Макс @fadeevmaxim нашел в закромах клип, который мы снимали очень давно на Бали на песню Малыш. Я даже уже и не помню, почему мы ее не выпустили тогда. Я даже не видела конечного результата и позавчера вместе с вами его смотрела. Очень по-летнему — спокойно и душевно. Я очень рада, что вы очень тепло приняли эту песню. Передаю вам от всей души свое летнее настроение (знаю что у вас сейчас холодно). Ps: будете на меня ругаться что я пропала — я ничего не слышу, ничего не вижу ?

Публикация от Юлия Савичева (@yuliasavicheva)