Новини про зірок
Подобається

«Похорони Андрія Малахова…» Риковцева розповіла шокуючі подробиці про ведучого

15/08/2017     Автор: Яна Романська
«Похорони Андрія Малахова…» Риковцева розповіла шокуючі подробиці про ведучого

Російський телеведучий Андрій Малахов пішов з передачі "Пусть говорят", в честь чого в останньому випуску телепрограми "Перший канал" влаштував похорон шоумена, передає Корупція.Стар

Популярне: Вова Борисенко розповів про роман з відомою співачкою. Вона старша від нього на сім років!

Про це в Facebook повідомила журналістка Олена Риковцева.

"Ось я включаю передачу. А там! Буквально! Похорон Андрія Малахова. Він був дуже хороший. Його любили жінки, діти, і все ДНК Російської Федерації. У студію укочують коляску з чудовим оптимістичним інвалідом, який говорить, що Андрій Малахов врятував від алкоголізму його недолугу матір ", — пише Риковцева.

Після чого в студію входить жінка, яка завдяки Малахову схудла на 45 кілограмів, і тепер її дочка обливається сльозами щастя, що тепер у неї така гарна мама.

"Плач. Похорон. Нагієв. Про Малахова. Скорботно-чорно-типу-гумористичне. Він пішов від нас. Пішов з Першого. Другий не вирок. Ну і ось так вони плачуть, сміючись. Тобто як би Малахов великий, але плакати за ним всерйоз начебто ніяково … Таке у нього життя в телемистецтві. Він великий. Але він великий в помийному жанрі ", — резюмувала журналістка.

Як повідомлялося раніше, напередодні в ефірі "Першого каналу" вийшов свіжий випуск передачі "Пусть говорят", присвячений кар'єрі Малахова. Його ведучим виявився російський журналіст Дмитро Борисов.