Новини про зірок
Подобається

«Після 11 років перерви…» Легендарний Авраам Руссо шокував всіх своєю заявою

15/08/2017     Автор: Яна Романська
«Після 11 років перерви…» Легендарний Авраам Руссо шокував всіх своєю заявою

Співак скоро представить шанувальникам свій новий кліп на пісню "Мої почуття — мережива", передає Корупція.Стар

Популярне: Вова Борисенко розповів про роман з відомою співачкою. Вона старша від нього на сім років!

Авраам Руссо вже давно живе в Америці. Він переїхав туди відразу після замаху на його життя. 11 років тому машина, в якій їхав артист, була обстріляна невідомими. Він отримав три кульові поранення. Одне з них було дуже важким: куля влучила в нижню частину живота. Замовників і виконавців так і не знайшли. Співак пережив багато операцій. Йому видалили 30 см кишечника. Пізніше була виявлена ​​пухлина в іншому місці, і нога опинилася паралізована. Кінцівка хотіли ампутувати, але в підсумку ногу вдалося врятувати.

Руссо вже кілька разів приїжджав до Росії, але остаточно залишати Америку він не збирається, так як там у нього дружина і дочка. Схоже, артист не збирається завершувати свою російську кар'єру. Він готує шанувальникам сюрприз: Авраам зняв новий кліп на пісню Михайла Гуцерієва і Сергія Ревтова «Мої почуття — мережива». Він упевнений, що його робота сподобається слухачам.

Відео на нову музичну композицію режисерував Олександр Ігудін. Він розповів, що в зйомках брала участь справжня балерина Ірина Лерман. Поява в кадрі Руссо і прекрасної балерини дало іскру, а як наслідок, і неймовірний результат, зізнався режисер виданню «Комсомольська правда». На сторінці Авраама в соцмережах опубліковані відео зі зйомок кліпу, які проходили в Санкт-Петербурзі. Шанувальники пишуть в коментарях, що бажають Аврааму нових творчих успіхів і з нетерпінням чекають його виступів.

 

#моичувствакружева #авраамруссо #avraamrusso #клип #санктпетербург

Публикация от Avraam Russo (@avraamrusso)