Новини про зірок
Подобається

Маленьке диво! У сім’ї Федора Бондарчука поповнення

15/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Маленьке диво! У сім’ї Федора Бондарчука поповнення

У великій родині режисера з'явився ще один малюк. У племінниці Федора Бондарчука Марії народився третій син.

Радісну новину повідомила сестра кинодеятеля, Наталя Сергіївна. Поки що невідомо, як назвали дитину.

Напередодні в родині Федора Бондарчука відбулося поповнення. Його племінниця, дочка старшої сестри Наталії Сергіївни Марія народила сина. Актриса і малюк почувають себе добре і готуються до виписці. Радісну звістку повідомила мама Марія, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

«Знову стала бабусею. Хлопчик народився вчора о 14 годині 45 хвилин. Його вага — 3800 грамів, зріст — 51 см », — розповіла Бондарчук.

Марія Бурляева і її чоловік Володимир Баграмі вже виховує двох синів, Артемія і Данила. Ім'я третьої дитини щасливі батьки поки не повідомили. 29-річна актриса працює в Московському театрі ім. Володимира Маяковського. До того ж, жінка допомагає матері у створенні Міжнародної кіношколи імені Сергія Федоровича Бондарчука. Сім'я зберігає пам'ять про відомому родича.

З чотирьох років спадкоємиця Наталії Бондарчук і Миколи Бурляева почала кар'єру в театрі і кіно. Племінниця Федора Бондарчука знялася в картині «Просіть і буде вам» в ранньому віці, а також зіграла маленьку розбійницю в одній з театральних постановок. Марія дуже близька з матір'ю і кілька разів брала участь в її кінопроектах. У 2016 році на екрани вийшла картина «Таємниця Снігової Королеви», де знялися обидві представниці відомої кіносемьі.

Як розповіла Наталія Сергіївна виданню «7 днів», Марія народжувала третього сина в Москві. Раніше спадкоємиця актриси не думала, що вони з чоловіком вирішать знову стати батьками, так як їй було непросто справлятися з двома хлопчиками.

«Хочу відростити собі ще хоча б дві руки. Або клонувати », — писала жінка на сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, що у Федора Сергійовича вже підростають кілька онуків. Син режисера Сергій і його дружина Тата виховують двох чарівних доньок, Віру і Маргариту. Малятка навіть встигли познайомитися з Пауліною Андрєєвої, роман з якою почався у Бондарчука на початку 2016 року. Як розказували в оточенні пари, актриса відмінно ладнає з родичами Федора, а він буквально розквітає поруч з нею.