Новини про зірок
Подобається

Харизматичний і голубоокий! Подробиці життя молодшого сина Христини Орбакайте

15/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Харизматичний і голубоокий! Подробиці життя молодшого сина Христини Орбакайте

Поки вітчизняні таблоїди щосили обговорюють подробиці минулої весілля Микити і Олени Преснякових, ми вирішили звернути увагу на ще одного сина Крістіни Орбакайте. Знайомтеся, Дені Байсаров. Батько хлопчика — чеченський бізнесмен Руслан Байсаров. З Русланом Христина познайомилася в 1997 році, а через рік народився Дені, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Кажуть, що Орбакайте тоді все ж вийшла заміж за Байсарова, але за законами шаріату. Розлучилася пара через ревнощі і зрад чоловіка. Зараз син живе зі своєю мамою.

2 3

Час летить швидко, і Дені вже 19. У минулому році він закінчив школу, а за рік до цього — Oxford Study Courses. Вища освіта Дені планує отримувати в одному з найстаріших університетів Англії — Кембриджі. За словами самої співачки, вона пишається сином і зізнається, що він не по роках розважливий, хоча, як і годиться юності, життєрадісний і веселий хлопчик.

Треба сказати, що великі амбіції хлопця цілком обгрунтовані: під час навчання на курсах в Англії він став рекордсменом свого навчального закладу. Але про сім'ю Дені не забуває. Крістіна Орбакайте прилетіла до сина на день народження, і молода людина не зміг стримати радості, залишивши в соцмережі такий коментар: "Який подарунок найкращий на день народження? Бути з коханою Мамою. Спасибі, що ви прилетіли мене привітати, люблю вас нереально! "

4 5

У харизматичного блакитноокого хлопчика чимало шанувальниць в Instagram, однак недавно у нього з'явилася дівчина. Втім, на статус завидного нареченого, який, ми впевнені, він незабаром отримає, це ніяк не відіб'ється.

6 7

"Будь щасливий і успішний в твоїх цікавих ідеях! Все буде супер, я впевнена ", — побажала зоряна мама молодшому синові.

1501697916-8cda81fc7ad906927144235dda5fdf15