Новини про зірок
Подобається

Гроші чи любов? Яких супутників життя вибирають українські зірки. Ви будете приголомшені

15/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Гроші чи любов? Яких супутників життя вибирають українські зірки. Ви будете приголомшені

Історії чотирьох відомих сімей, в яких зовсім недавно відбулося поповнення, передає Корупція.Стар.

Популярне: К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже розповнілу фігуру в еротичному купальнику

В українському шоу-бізнесі нерідкі випадки, коли сім'я складається з двох публічних людей. Хоч самі зірки нерідко говорять, що ніколи б не пов'язали своє життя з людиною з тієї ж сфери, на практиці все відбувається навпаки.
За останні кілька років у найвідоміших зіркових пар з'явилося поповнення в сімействі. Знай.ua вирішив з'ясувати, як же вдається двом знаменитостям поєднувати роботу і сім'ю, після народження дитини.

Співачка і бізнесмен

Однією з найбільш багатодітних молодих мам у вітчизняному шоу-бізнесі є Народна артистка України Катерина Бужинська. Трохи більше півроку тому вона народила двійню своєму чоловікові, відомому болгарському бізнесменові Дімітару Стойчеву. Назвали вони дітей своїми ж іменами. У співачки також є донька Олена від колишнього шлюбу.

buzhdety

"Бути мамою трьох дітей — це дуже непросто, — поділилася зірка. — Це велика відповідальність, а у мене при цьому дуже насичений концертний графік".
За словами Бужинської, після народження двійні її життя дуже змінилася.
"Діти — це найбільше щастя, — вважає вона. — Чоловік, звичайно, допомагає, але у нас все одно не вистачає рук. Тому нам допомагають дві няні".
Телеведуча і актор
На відміну від Бужинської, одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу: телеведуча Поліна Логунова та актор Дмитро Ступка, після народження доньки, няню брати не стали.

polya2

"Чоловік допомагає мені у всьому. Я годую грудьми, ми разом заробляємо гроші. Памперси змінює той, хто знаходиться поруч, носимо дочку на ручках, розмовляємо з нею, — розповіла Знай.ua молода мама. — Ми ділимо всі обов'язки навпіл, тому що в створенні дитини обидва брали участь, і виховувати його теж належить двом".
При цьому Поліна зізналася, що зовсім недовго перебувала у декреті після пологів.

polya

"Я вийшла на роботу через три тижні після народження Богдани", — сказала вона нам.
Співак і співачка
Ще одна не менш красива і популярна пара: артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян стали батьками на початку минулого року. У них народилася дочка Ніна. Хоча їм до ролі батьків не звикати, тому що і у Тоні, і у Арсена вже були на цей момент діти. У Матвієнко старша дочка, а у Мірзояна двоє синів від першого шлюбу.

tonya

"З урахуванням наших постійних гастролей, звичайно, у нас є няня. Крім неї нам допомагає і бабуся Ніна Матвієнко, а також старша дочка Тоні Уляна", — розповів Арсен.

avu
Молоді батьки відзначають, що їхня маленька донька вже зараз проявляє неабиякі музичні здібності.
"Ніна — дуже музична дитина, вона зростає в оточенні трьох артистів і вбирає в себе цю атмосферу. Любить танцювати, щось наспівувати під ніс і сміятися", — поділилася своєю радістю щаслива молода мама Матвієнко.
Співачка і хірург
Двох дітей виховує ще одна зіркова пара: співачка Слава Камінська і відомий, столичний хірург Едгар Камінський. Вони виховують 3-річного сина Леона, і 2-річну дочку Лауру.

dety_kamynskyh

"Я людина з характером, — каже Слава. — Взагалі, у нас лід і полум'я: я — холерик, чоловік — флегматик. Це той ще коктейль. Але все одно, я мудріша — частіше поступаюся, розумію, де потрібно промовчати. Досвід у шоу-бізнесі робить свою справу. У Еда поки що такого досвіду немає".
При цьому співачка впевнена, що саме народження дітей ще міцніше зв'язала їх.
"У всіх сімей три роки — це період, коли настає перша криза. А у нас особлива ситуація: відразу діти і битовуха", — сказала вона.

sl

Варто додати, що цього літа з'явилися чутки, що Камінська вже носить під серцем третю дитину. На даний момент сама співачка не підтвердила цю інформацію, але і не спростувала. Всі шанувальники таланту зірки з нетерпінням чекають наступного поповнення у її сімействі.