Новини про зірок
Подобається

Ви її пам’ятаєте? Міка Ньютон про нелегке життя за кордоном. Цікаві факти про співачку

14/08/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ви її пам’ятаєте? Міка Ньютон про нелегке життя за кордоном. Цікаві факти про співачку

Відома співачка Міка Ньютон, яка родом з Прикарпаття, емігрувала в США 2011 року. Думала, що їй вдасться швидко підкорити музичний американський Олімп, але мрії розбилися об реальність. Співачці навіть довелося стати педагогом, щоб прожити. Але натхненна праця, талант і бажання зробили своє — 2015 вона таки досягла успіху і визнання, передає Корупція.Стар.

Популярне:
К — квадрат: Регіна Тодоренко показала свою дуже погладшав фігуру в еротичному купальнику

Міка недовго думала і влітку 2011 року на запрошення JK-music group перебралася в США, повідомляють ICTV. У наступному році випустила два нових синглу. Однак через деякий час зрозуміла, що її образ не здатний забезпечити запаморочливу кар'єру в Америці і вирішила піти від американського продюсера.


На початку кар'єри музика Міка вистрілила в Росії. За рішенням продюсера артистка співала російською, а її пісні називали мега-популярними. Однак в даний час Ньютон твердо заявляє — співати в країні-агресора принципово не буде.

Після розриву американського контракту Ньютон почала працювати з дітьми — викладала вокал, а потім пішла на акторські курси і щодня удосконалювала англійська.

Робота принесла плоди в рік. Міка вирішила спробувати свої сили в рекламі і на першому ж кастингу підписала дебютний контракт. У 2015 українка занесла в свій портфоліо понад 20 зйомок для відомих компаній, її обличчя прикрашає навіть австралійські бренди, а популярна мережа Facebook запрошує зніматися в брендового відео.